Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani: "A oprit o mașină cu băieți. Situații în care alte fete s-ar simți amenințate"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani. Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România. Jurata de la „Vocea României!” a devenit recent mama unui băiețel, alături de partenerul ei, Anghel Damian. Artista este mereu prietenoasă cu fanii și nu-i este teamă să interacționeze. Iată ce s-a întâmplat atunci când Theo Rose a fost abordată de un grup de băieți într-o benzinărie din Focșani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani. Theo Rose a povestit o întâmplare inedită, de care a avut parte, atunci când era în drum spre un concert. Artista, care a devenit recent mama unui băiețel, este foarte apropiată de fanii ei și comunică adeseori cu aceștia, atât pe social-media, cât și în viața reală. Jurata de la „Vocea României!” a spus prin ce a trecut atunci când a fost abordată de un grup de băieți, la o benzinărie din Focșani.

theo-rose-1-1theo-rose-1-1

Ce a pățit Theo Rose când a fost abordată de un grup de necunoscuți, într-o benzinărie din Focșani

Theo Rose a avut parte de o întâmplare neașteptată, atunci când se afla în drum către un spectacol. Artista a oprit mașina la o benzinăre din Focșani, unde a fost abordată de un grup de băieți. Theo Rose a menționat că altor fete le-ar fi fost teamă, într-o astfel de situație, însă ea a încercat să gestioneze lucrurile cât mai bine.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor: „Formează un cuplu aparte. Mă tem…. Cum s-a schimbat relația lor de când sunt părinți

Citește și: De ce și-a dus Theo Rose copilul la kinetoterapeut, la nici două luni de la naștere: ‘Mi-a lungit copilul. I-am cumpărat haine de 3 luni și el are o lună jumătate…

„E extraordinar ce mi se întâmplă mie. Poate în niște situații în care alte fete s-ar simți amenințate de anumite abordări, eu sunt foarte confortabilă. De exemplu, eram într-o benzinărie. Alimentam și în dreptul mașinii mele a oprit o mașină cu băieți.

Poate altă fată s-ar fi speriat. Nu a fost deloc așa, nu era nimic de speriat. Am deschis geamul și i-am întrebat: `Ce faceți, mă?`. Au zis și ei: `Ce faci Theo, un te duci?`. `Merg la concert la Focșani`. `Hai bine, dacă se ia cineva de tine, ne zici!`.

Cred că eu, de fapt, fiind așa cum sunt eu mi-am creat o relație foarte apropiată cu publicul. Mi-am asigurat spatele. Mă simt în siguranță pe unde merg. E foarte probabil să nu fie doar așa, că or fi și oameni care nu mă plac, dar sunt în confort peste tot.

Am fost mereu așa deschisă, oamenii mă văd normal. Mă văd ca pe un om simplu și asta îmi spun oamenii cel mai des, că sunt o fată normală', a povestit Theo Rose, în exclusivitate pentru FANATIK.

Theo Rose, despre statutul de vedetă

Theo Rose a adăugat că, deși și-a dorit mereu să fie artistă, nu a lăsat celebritatea să i se urce la cap. Mai mult, vedeta a menționat că scopul ei nu a fost faima, ci a găsi împlinire sufletească în ceea ce face.

„Cred că nu mi s-a urcat la cap (n. red.: celebritatea) pentru că e vorba de scopul cu care am pornit la drum. Eu mi-am dorit de mică să fac muzică, televiziune, să fiu actriță. Fac acum tot ce mi-am dorit. Faptul că am muncit ca să ajung aici m-a ținut foarte trează.

Scopul nu a fost să fiu celebră, să îmi strige numele pe stradă. Cred că scopul a fost să fac ce îmi place și să mă simt fericită. E locul meu de muncă. Eu sunt în continuare normală. Nu mi se pare că fac ceva deosebit față de alți oameni. N-am de ce să mi-o iau în cap', a declarat Theo Rose, în exclusivitate pentru FANATIK.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton