Ce pensie are Dumitru Dragomir în 2024: "Mi-am asigurat bătrânețea". A condus LPF timp de 17 ani

 Dumitrache Laura
.

Ce pensie are Dumitru Dragomir în 2024. Dumitru Dragomir, fostul președintele al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit ce pensie are. Fostul șef al LPF susține că are bătrânețea asigurată și a vorbit și despre pensia specială pe care ar trebui să o primească din urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dumitru Dragomir, 77 de ani, a vorbit deschis despre pensia pe care o primește lunar de la stat. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal are o carieră impresionantă, iar recent a venit cu noi actualizări în ceea ce privește pensia pe care o primește în România.

dumitru dragomir pensiedumitru dragomir pensie

Poreclit în trecut Mitică de la Ligă, a contribuit la stat vreme de 47 de ani și a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în perioada 1996-2013. De asemenea, Dumitru Dragomir a fost deputat din partea Partidului România Mare, între 2000 și 2008.

Citește și: A murit actorul Tyler Christopher, la doar 50 de ani. Cauza morții fostului soț al Evei Longoria

Citește și:Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți în miez de noapte: „Se auzeau pași, ușile trântindu-se”. Cum au fost prinși și ce pagube au făcut 

Citește și:America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!'

Citește și:Actrița Ileana Ploscaru a murit, la 92 de ani. UNITER: „A fost un model de dăruire, de profesionalism și de respect”

Ce pensie are Dumitru Dragomir în 2024

Dumitru Dragomir, în vârstă de 77 de ani are o carieră impresionată în fotbalul românesc. A fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal vreme de 17 ani, iar recent a dezvăluti ce pensie primește. Ce-i drept, „Mitică de la Ligă' , așa cum era poreclit în trecut, primește o pensie lunară cât zece pensionari la un loc. În anul 2021, Dumitru Dragomir încasa o pensie de 12.000 de lei, dar după ultimele creșteri, pensia fostului șef de la LPF aproape s-a dublat. Mitică Dragomir a vorbit despre banii pe care îi primește lunar de la stat și susține că suma respectivă îi ajunge să trăiască liniștit pentru tot restul vieții. Mai exact, Dumitru Dragomir încasează o pensie lunară de 4.000 de euro pe lună.

Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban', a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Ce spune Dumitru Dragomir despre pensia specială

Mitică Dragomir a vorbit la finalul anului trecut și despre pensia specială pe care ar urma să o ia din urmă și fostul președinte al LPF susține că va deveni mai bogat.

O să fiu mai bogat, poate, pentru că îmi dau și pensia specială din urmă. Pensia de parlamentar. Acum e lege. Trebuie să îmi dea pensiile din urmă. Am de luat pe câteva luni. Am două legislaturi întregi.

70 și ceva de milioane de lei pe lună (n.r. peste 7.000 de lei), atât are un parlamentar. Trebuie să mi-o dea doar pe câteva luni și devin mai bogat', a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

În ce plănuiește Dumitru Dragomir să investească banii

Dumitru Dragomir și-a făcut deja planuri cu banii și intenționează să investească o sumă importantă într-un restaurant de lux, care să devină cunoscut la nivel internațional.

Aș vrea să fac un restaurant, dar să văd unde. Îl fac de vin toate ambasadele. Mă iau după nebunul ăsta de Pescobar să mă ducă în toate țările. S-a dus în Japonia, Coreea de Sud, în Anglia, și peste tot a luat ori bucătar, ori manager de restaurant.

Mă duc cu el și iau ce e mai de lux în lumea asta. Am văzut la Barcelona unul. Internațional fac, cu de toate. Fac unul chinezesc să nu existe în București, de super lux, cel mai tare, să vină toate ambasadele, cu bucătari din China, plătiți bine. Locația e iar foarte importantă', a mai precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir i-a cedat toate firmele fiului său

Dumitru Dragomir, fost fotbalist, patron de club, om politic și șef al LPF în intervalul 1996 – 2013, susține că este milionar în euro deja de jumătate de secol, însă adevărata avere a făcut-o în ultimii ani, de când a decis să investească masiv în imobiliare.Deține mai multe terenuri și a investit în construirea unor blocuri în nordul Capitalei. Dumitru Dragomir s-a lansat în afaceri în urmă cu ani de zile, când a înființat trei societăți de succes. În prezent, fostul șef al LPF nu mai este proprietar la nicio firmă, deoarece i le-a cedat fiului său.

„Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu', a completat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton