Ce pensie are Mircea Solcanu și cu ce probleme de sănătate se luptă. Ce spune fostul prezentator despre vedetele care l-au uitat: „Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față"

 Tudorache Simona
.

Mircea Solcanu s-a înconjurat de singurătate și are o viață cu totul nouă după ce a părăsit televiziunea. În urmă cu 10 ani el prezenta Poveștiri de noapte cu Cabral și era pe val. Recunoaște că astăzi puțini sunt cei care îl mai caută, deși la momentul respectiv legase prietenii cu multe vedete. Mircea Solcanu și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță, într-un interviu emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Fostul prezentator e astăzi pensionat pe caz de boală și se luptă cu mai multe probleme de sănătate, asta după ce în urmă cu câțiva ani i-a fost extirpată o tumoră de la nivelul creierului. Mircea Solcanu nu mai aude astăzi cu urechea dreaptă, dar i-a scăzut auzul și la stânga. Cu toate astea, încearcă să nu se lase acaparat de tot ce trăiește.

catalin-maruta-45catalin-maruta-45

Ce pensie are Mircea Solcanu

Mircea Solcanu s-a mutat la Constanța pentru a fi aproape de cea care i-a dat viață, dar pe care între timp a pierdut-o. În ultimii ani de viață a fost singurul care a îngrijit-o. Are 1100 de lei pensie și are rămas cu multe probleme de sănătate după ce i-a fost extirpată o tumoră.
„Am 1100 de lei și pentru că am și niște datorii la ANAF – e mai mică', a mărturisit el în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce a făcut Mircea Solcanu după ce a părăsit televiziunea

Mircea Solcanu a povestit și cum l-a descoperit pe Dumnezeu după dramele prin care a trecut.. „Mă întreabă lumea ce-am făcut în ăștia 10 ani și eu le răspund – nimic. Păi cum? Așa. Da m-am preocupat cu Dumnezeu', a precizat el.

Citește și: Vladimir Drăghia i-a povestit soției despre cuceririle sale din trecut: „E informată. N-am vrut să…'. Ce spune despre infidelitate, după 6 ani de căsnicie cu Alice Cavaleru

Citește și: Iulia Albu, emoții mari înainte ca fiica ei să susțină Evaluarea Națională: „Se pregătește de examen. Este foarte dificil…'. Ce meserie și-ar dori pentru Mikaela

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc'. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Citește și: Tudor Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea, a făcut nuntă mare la Palatul Snagov, în weekend. Imagini de la petrecerea de poveste

Citește și: Cum este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite în rol de tată: „Am fost implicat în viața copiilor mei, de la schimbatul scutecelor până la cititul poveștilor. Dacă i-ai întreba pe ei, ți-ar răspunde că sunt sever, impun reguli…”. Are doi băieți și unul îi calcă pe urme / EXCLUSIV

Mircea Solcanu, despre prieteniile pierdute și lupta cu boala

Mircea Solcanu s-a depărtat astăzi de toți cei cu care a fost prieten, dar care în ultimii ani au uitat să îl mai caute.

„Te doare sufletul câteodată că nu mai bate nimeni la ușă sau nu te mai caută nimeni?', l-a întrebat Măruță pe Mircea Solcanu.
„Nu! Nu! Că Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față. Bănuiesc că nu mai bat pentru că așa își manifestă Dumnezeu iubirea față de mine. Eu, poate, i-aș primi la fel. Că doar, Doamne iartă-mă, nu mi-au făcut nimic , și chiar dacă mi-ar fi făcut. Ce? Toate trec!', a spus Mircea Solcanu. „Vreau să te întreb dacă e grea singurătatea', a continuat Cătălin Măruță. „Băi, e grea! Dacă cineva mi-ar fi spus să o aleg, n-aș fi ales-o niciodată în viață pentru că tot timpul m-am considerat dependent de oameni și așa. Și uite că, de fapt, mă înșelam'.

În 2012, Mircea Solcanu era diagnosticat cu o tumoare pe creier și viața i se schimba radical. Fostul prezentator a oferit mai multe detalii despre acest episod nefericit în podcastul lui Cătălin Măruță.  „Mi-a spart timpanul din interior spre exterior', a recunoscut el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton