Ce pensie uriașă primește Ion Țiriac din partea statului. Motivul pentru care nu miliardarul nu folosește banii primiți

 Dumitrache Laura
.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Fostul tenismen a făcut performanță în cariera sa și au atins cele mai înalte culmi ale succesului. Munca i-a fost răsplătită din plin, iar acum are o avere estimată la două miliarde de dolari. Iată ce pensie uriașă primește Ion Țiriac din partea statul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie uriașă primește Ion Țiriac din partea statului. Ion Țiriac se numără printre sportivii de seamă ai României, iar acum deține o mulțime de afaceri care îi aduc o multime de bani în cont. De asemenea, nici pensia pe care o primește lunar nu este deloc mică. Miliardarul are trei copii, pe Ion Țiriac Jr., Ioana Natalia Țiriac și Karim Mihail Țiriac.

ion tiriacion tiriac

În următorii 20 de ani după ce s-a lăsat de sport, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne și a ieșit la pensie cu grad de colonel. Deși primește lunar pensie din partea statului, Ion Țiriac nu și-a accesat niciodată pensia.

Citește și: Ce religie are Ion Țiriac, după ce a renunțat la ortodoxism: „Nu mă ascund. Eu sunt…”

Citește și:Ion Țiriac și Piero Ferrari, alături de soția lui româncă, au petrecut Paștele catolic în Poiana Braşov. Imagini de la petrecerea exclusivistă

Citește și:Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în vacanță, la Cannes: „Mai aveam puțin și intram în depresie, te rogi să te lase la restaurant…”

Citește și:Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim'

Ce pensie uriașă primește Ion Țiriac din partea statului

Ion Țiriac, în vârstă de 84 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. De asemenea, Ion Țiriac a fost unul dintre cei mai renumiti tenismeni din țară. S-a făcut remarcat datorită performanțelor sale în tenis, iar în 1970 a câștigat turneul de dublu de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase.

Astăzi, Ion Țiriac se numără printre cei mai bogați români, cu o cifră de afaceri de peste două miliarde de dolari. După ce s-a retras din sport, s-a implicat în afaceri și a avut mare succes. Fostul sportiv încasează o pensie lunară enormă. Mai exact, Ion Țiriac primește o pensie de 12.000 de lei, potrivit playtech.

Ion Țiriac nu încasează pensia lunară

Deși primește o pensie de 12.000 de lei lunară, Ion Țiriac nu a mers niciodată să-și ridice banii. Țiriac ocupă locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni, întocmit în 2021 de Hurun Report. Mihai Rusu, fost jucător de tenis a mărturisit că nu înțelege de ce Ion Țiriac primește această sumă considerabilă din partea statului român, mai ales că între ani 1982 și 1990 a lipsit din țară.

„E interesant de înțeles cum Țiriac încasează de la Ministerul de Interne o pensie de 12.000 de lei, a cărei existență chiar el a recunoscut-o public, în contextul în care n-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990.N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!', a spus bărbatul în vârstă de 74 de ani, recent, pentru  playsport.ro.

De mai bine de 23 de ani, toti banii primiti de Ion Țiriac ar fi intrat într-un cont și nu au fost folosiți. Potrivit forbes.ro, Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, mai mult decât orice alt conaţional. Într-un interviu, Țiriac a afirmat că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 necunoscuți, după cum susține chiar el. Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)', a declarat Țiriac.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton