Corina Caragea, șocată de prețurile uriașe din Elveția: „Totul era foarte scump. Am luat un taxi 3 minute și m-a costat…”. Ce peripeții a avut în vacanță / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Corina Caragea și-a îndeplinit un vis mai vechi vara aceasta! Ce a făcut și unde vrea să mai plece în septembrie aflați în rândurile de mai jos. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive a povestit cum a pierdut trenul spre munții elvețieni și s-a urcat greșit în altul, pentru că întârziase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Corina Caragea și-a îndeplinit un vis mai vechi vara aceasta! Ce a făcut și unde vrea să mai plece în septembrie veți afla în continuare. Focoasa brunetă și-a dorit enorm o călătorie cu trenul în Elveția, pentru a vedea munții cu zăpadă. Vedeta Pro TV ne-a povestit cum a pierdut trenul și s-a urcat în altul și ce i-a plăcut!

corinacorina

Citește și: Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: „Am fost mereu o amenințare pentru femei și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Trebuia să muncesc dublu ca să arăt că…” / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Citește și: Sergiu Costache din Clanul, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere: „Am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar…” / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: 'Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…'/ EXCLUSIV

Ce peripeții a avut Corina Caragea în vacanță

Corina Caragea a povestit experiența pe care a trăit-o vara aceasta, când și-a îndeplinit un vis mai vechi. Ea a mers două zile în Italia, de unde a luat trenul și a petrecut o zi dus-întors cu un tren, pentru a vedea munții din Elveția. Vedeta Pro TV ne-a povestit cum a fost și ce a pățit acolo!

Bună. Ce faci? Cum a fost vara asta pentru tine?

Bună. Ce să fac, mă simt ca în prima zi de școală, când ne întoarcem, ne revedem colegii, povestim ce am făcut peste vară în vacanțe. A fost o vară nebună, foarte, foarte plină, pentru că a fost și Campionatul European de Fotbal, la care eu am făcut așa, un 'du-te vino'. Am fost și pe stadion, am fost și aici, că a fost foarte mult de muncă. După care au fost Jocurile Olimpice de la Paris. La fel, am fost pe fugă și acolo… Și m-am bucurat. A fost un carusel de moții pentru românii noștri. Au fost festivaluri și trei zile de vacanță, tot pe fugă; două zile în Italia, una în Elveția. Era un vis mai vechi de-al meu să merg cu acel tren panoramic prin Elveția.

Prin munți?

Da. Și, în sfârșit, am reușit să ajung anul acesta. Era demult pe listă. Acum, în luna septembrie aș vrea să îmi iau o săptămână undeva la plajă, să mă mai și odihnesc.

Corina Caragea: 'Poți face această călătorie într-o singură zi'

Și ponturi pentru cei care vor să vadă și ei, ca mine, munții din Elveția, cu trenul?

O să îți spun cum am făcut eu. Eu m-am cazat în Italia și am închiriat o mașină și am mers până în orășelul Tirano. Din Tirano se ia acest tren, care poate fi cel Panoramic, ori Glacier Expres ori Bernina Express. Bineînțeles că el este scump, ca orice în Elveția. Și poți face această călătorie într-o singură zi. Ea durează în jur de patru ore dus și patru ore întors. O să-ți spun ce am pățit eu. O să vă povestesc experiența mea. Eu am întârziat la tren. Eu îmi luasem la Bernina Express.

Era în gară trenul acela roșu și eu crezând că acela este, am sărit în el, pur și simplu. După aceea, am aflat că nu era trenul potrivit, ci era trenul lor normal, acela care nu este pentru turiști. Biletul era de nu știu câte ori mai ieftin. Biletul meu era bun și pentru acest tren, nu doar pentru acela pentru care îl cumpărasem, inițial.

Și acela cum este?

Ideea e că traseul este asemănător. Așadar, dacă nu vreți să dați mulți bani pe Bernina Express, puteți lua trenul lor normal, care merge tot cam pe acolo.

E și un dezavantaj?

Dezavantajul este că ferestrele nu sunt chiar atât de mari, până în tavan. Bineînțeles că în trenul mai scump ai un confort mai ridicat. Dar mie mi-a plăcut aici că se deschid geamurile. Poți scoate capul pe geam. La cel scump nu se poate face asta. Cred că ar fi o combinație foarte bună să te duci cu cel ieftin și să te întorci cu cel scump, ca să trăiești ambele variante, să le vezi pe amândouă. Să nu dai banii pe două bilete dus și întors, ci să iei unul ieftin și unul scump-părerea mea.

Corina Caragea: 'Mi s-a părut incredibil că într-o singură zi eu am trecut prin toate anotimpurile'

Și la unul filmezi prin geam, la celălalt îl deschizi și filmezi direct…

Exact. Poți să scoți capul pe geam și să simți și aerul tare de afară. Pentru că mi s-a părut incredibil că într-o singură zi eu am trecut prin toate anotimpurile. Chiar citeam undeva că e trenul care te duce de la palmier la zăpadă. Într-adevăr, când am plecat din Italia era foarte cald și peste câteva ore eram la zăpadă, lacuri înghețate, în vârful munților. Peisajele îți taie respirația. Pentru cei care vor să citească sau să vadă mai multe despre această experiență pot intra pe blogul meu.

Ți-ai cumpărat ceva de acolo?

Nu mi-am cumpărat nimic. Totul era foarte scump. A fost pe fugă, de dimineață până seara, cum am spus. Am mâncat și m-a șocat prețul pe care l-am plătit acolo. Eu nu mai fusesem în Elveția. Am luat un taxi 3 minute și m-a costat 30 de euro. A fost un șoc. Pe de altă parte, mi s-a părut un paradis, unde mulți bătrânei se plimbau de mână sau făceau sport. Era multă liniște, lacurile acelea perfecte în care se oglindeau munții… Era foarte curat, civilizat. Așa cum mă așteptam de altfel să fie Elveția.

Corina Caragea, șocată de prețurile din Elveția

Dar nici nu cred că ai avut timp de cumpărături?

Da. Dar trebuie să spun și că nici nu m-a atras ceva să cumpăr, ca să spun că nu am cumpărat că a fost prea scump. M-am bucurat mai mult de frumusețea peisajelor. Eu nu prea sunt cu cumpărăturile în general, în vacanțe. Nu îmi cumpăr haine, eventual ceva amintiri. Altceva nu.

Îmi place foarte mult rochia ta, iar culoare roșie te prinde bine.

Mulțumesc mult, este de la un designer român, de la Laura Hâncu. Este de mătase și e așa… simt că sunt dezbrăcată, în sensul că materialul este foarte fin.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton