Ce plăcere avea Andreea Esca în adolescență și ce sfat i-a dat mama ei atunci: „În timpul liceului eram acel tip de elev care nu avea alt viciu, dar...”

.

Andreea Esca nu bea și nu fumează, are o mare pasiune pentru muzică, dar mai ales pentru dans. Mereu jovială și cu zâmbetul pe buze, știrista nu ratează o petrecere bună. E nelipsită de pe ring și reușește să aducă buna dispoziție în sufletul celor care o însoțesc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Andreea Esca consideră muzica singurul ei viciu. Vedeta a vrut să dea la medicină, dar cea care i-a dat viață a sfătuit-o să nu facă asta, să nu își petreacă viața printre bolnavi, ci să aleagă un domeniu care să i se potrivească, unde să fie distracție tot timpul, să râdă, să petreacă.

andreea-esca-56andreea-esca-56

Andreea Esca iubește petrecerile, muzica și dansul

Andreea Esca are o slăbiciune pentru muzică, poate fi gazda ideală la o petrecere, pentru că se avântă prima pe ring și poate aborda cu ușurință orice gen muzical.

„Muzica mi-a plăcut dintotdeauna. În timpul liceului eram acel tip de elev care nu avea alt viciu. Nu am băut alcool niciodată, nu am fumat. Nici nu m-am îmbătat niciodată până la vârsta asta, deoarece nu am băut alcool. Dar eram invitată la absolut toate petrecerile din toate clasele, tot ce exista, pentru că dansam foarte mult și pentru că eram foarte pasionată de muzică.

Dansam foarte mult și atunci îți trebuie un animator la o petrecere, trebuie să spargă cineva gheața și era clar că dacă mă invită pe mine era rezolvată petrecerea', a povestit prezentatoarea TV în podcastul Ce mai zici?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”

Citește și: Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi…”

Citește și: 'Eu insist să nu mai facem alt copil. Acasă e un întreg scandal…' De ce nu vrea Chef Florin Dumitrescu al treilea copil și ce cadou special a primit din partea soției, la aniversarea a 10 ani de căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor a avut mari probleme de sănătate, în timpul filmărilor pentru Chefi la cuțite: „Mi-a luat ceva timp să îmi revin. Nu arătam a om…' / Cum se simte acum

De ce nu a ales Andreea Esca medicina

Andreea Esca s-ar fi îndreptat către medicina dacă nu ar fi fost sfătuită de cea care i-a dat viață să aleagă ceva în ton cu felul ei de a fi, ca să aibă mereu zâmbetul pe buze și o sclipire în suflet.

„Mama mea, când i-am spus că vreau să dau la medicină, mi-a zis nu. Ea toată viața a lucrat la Institutul Oncologic, unde erau bolnavi de cancer și așa mai departe și mi-a zis să nu stau zi de zi într-un mediu unde oamenii sunt bolnavi și suferă, să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd, să fie ceva care să mă scoată din zona asta„, a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton