Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta: „Nu am nicio vacanță. Facem haine pentru actorul din Captain America” / EXCLUSIV

.

Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta. Cătălin Botezatu muncește la foc automat, având agenda plină până în toamnă. Este singurul designer român care îmbracă vedete internaționale de top, prezente la ceremonii importante din lumea filmului și nu numai. Creatorul de modă a participat, zilele trecut, la Gala Respo City, unde a susținut studenţii care au proiectat oraşele sustenabile ale viitorului din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta. Creativitatea și talentul designerului român sunt apreciate peste tot în lume, vedete de primă mână alegând să îi poarte creațiile la evenimente importante. Implicat în multe proiecte, Cătălin Botezatu a ales să își onoreze toate contractele, chiar dacă acest lucru presupune să renunțe la luxul de a-și încărca bateriile într-o vacanță exotică în această vară.

Catalin-BotezatuCatalin-Botezatu

Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta

Cătălin Botezatu și-a dedicat viața modei încă din timpul facultății. Este un domeniu care l-a atras din tinerețe și în care a obținut recunoaștere și apreciere de ani buni. Cele mai importante sunt cele legate de fashion, unde am peste 380 de premii naționale și multe internaționale, sunt deținătorul a 3 premii Forbes în ultimul an și jumătate și am sute de diplome. Am o cameră acasă și doi pereți cu rafturi pline cu aceste premii din toată lumea', ne-a spus designerul.

Cătălin Botezatu face haine pentru actorul Chris Evans din Captain America

Cătălin Botezatu și-a transformat pasiunea în job, așa că nu îl deranjează deloc faptul că nu prea are timp liber vara asta. Designerul îmbină utilul cu plăcutul, călătorind în scop profesional în următoarea perioadă. Nu am nicio vacanță, din păcate. Săptămâna viitoare plec la Monaco, la Monte Carlo, unde am o prezentare la Balul Prinților și Prințeselor pentru Prințul Albert. E a treia oară când particip și am onoarea să fac o prezentare acolo, apoi am o prezentare la Istanbul, după care plec în Cappadocia pentru un shooting  tot pe fashion, apoi săptămâna modei la Sevilla, pregătesc noua colecție pentru Paris Fashion Week, o prezentare foarte faină pentru cei care se află în zona Pato de la Carei peste 2 săptămâni. Agenda este foarte plină până la sfârșit de septembrie început de octombrie în care se desfășoară Săptămâna Modei de la Paris și fac o prezentare la celebrul Hotel Ritz din Paris.

Avem o colecție la New York și sunt foarte mândru că am îmbrăcat extrem de multe vedete masculine, din toamnă facem haine pentru actorul din Captain America, pentru noul film, iar tot ce înseamnă Red Carpet de la Veneția va fi îmbrăcat de noi, veți vedea, vor fi surprize. Am îmbrăcat atât la marile petreceri de la New York, cât și Red Carpet-ul de la Cannes', a dezvăluit, în exclusivitate pentru VIVA!, Cătălin Botezatu. Printre celebritățile care au purtat haine de creatorul de modă român se numără: Simu Liu – actor și cascador canadian, Matthew Postlethwaite sau Adam Scott.

Citește și: Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu: „Dani Oțil știe de idila noastră'

Citește și: Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați, la vârsta de 18 ani: „Cine venea la mine zicea wow!'

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu susține studenții care au proiectat orașele sustenabile ale viitorului din România

Creatorul de modă a participat zilele trecute la Gala Respo City 2022, în cadrul căreia trei echipe de studenți la arhitectură și urbanism au fost premiate pentru proiectele depuse la concursul Respo City, inițiat de Asociația Respo Dee și susținut de Minsterul Mediului, Apelor și Pădurilor. Prin intermediul proiectelor, tinerii au prezentat propria viziune a ceea ce înseamnă viitoarele orașe sustenabile din România. Cătălin Botezatu susține proiectul asociației privind conștientizarea importanței reciclării.

Am fost primul care a susținut acest proiect, am fost printre primii care a aruncat într-un mod civilizat, pentru a fi reciclate tot felul de obiecte electronice, casnice. Am aruncat de la prelungitoare, cabluri, prize, o râșniță, aparatură de bucătărie, un televizor, telefoane vechi. S-a ajuns la proiecte mari care trebuie, din punctul meu de vedere, asimilate cât de urgent de oficialități și de cei care se ocupă în acest domeniu și  să beneficiem într-adevăr de străzi curate, de orașe curate, de o țară curată și nu în ultimul rând de o planetă curată!', a adăugat Cătălin Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton