Ce pofte are Theo Rose în timpul sarcinii: ”I-am sunat și le-am zis că vreau...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce pofte are Theo Rose în timpul sarcinii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artistă este însărcinată cu Anghel Damian. Ei bine, dacă în urmă cu câteva săptămâni s-a confruntat cu stările de rău specifice primului trimestru, lucrurile au luat o altă întorsătură. Frumoasa cântăreață se simte bine, însă a început să aibă pofte, și nu orice pofte. Iată ce le-a dezvăluit fanilor din mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este un nume sonor în România, fiind cunoscută pentru vocea ei inconfundabilă. Se bucură de un real succes pe plan profesional, iar lucrurile s-au așezat și în ceea ce ține de viața personală. După despărțirea tumultuoasă de Alex Leonte, și-a găsit fericire în brațele lui Anghel Damian. După doar câteva luni de relație, cei doi au dat vestea că vor fi părinți!

theo-1-5theo-1-5

Acum, Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Nu, asta nu o spunem noi, ci îndrăgita artistă care a declarat de nenumărate ori că este foarte fericită. După stările de rău prin care a trect și pe care nu și le mai dorește, au apărut poftele de graviduță, pe care uneori nu și le poate face din cauza evenimentelor și a locațiilor în care se află.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit.Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte:„A fost grea separarea'. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

Citește și: Ce au în comun Lily Collins și personajul ei din Emily in Pari”:”Am fost atrasă de optimismul lui Emily”

Citește și: Stela Popescu ar fi împlinit 87 de ani.Povestea de dragoste tulburătoare dintre artistă și Puiu Maximilian. Și-a lăsat primul soț pentru el

Ce pofte are Theo Rose în timpul sarcinii

Theo Rose se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, astfel că este destul de activă. Împărtășește și bune, cât și rele pe rețelele de socializare, iar recent le-a dezvăluit celor ce o urmăresc că se confruntă cu poftele de graviduță. Aflându-se în Botoșani, acolo unde susținea un concert, artistei i s-a făcut poftă de Pizza.

'Pentru toate pizzeriile dintr-un oraș din Botoșani la care am sunat și le-am zis că vreau pizza pentru că sunt însărcinată și îmi este poftă.', a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a fost refuzată de către mai multe pizzerii

Bineînțeles, a pus mână pe telefon și a sunat la mai multe pizzeri pentru a primi ceea ce își dorește. Din nefericire, graviduța noastră nu și-a satisfăcut pofta. Niciuna dintre cele la care a sunat Theo Rose nu putea să o servească, astfel că, nervoasă, le-a transmis un mesaj dur pe Instagram. Artista a fost destul de revoltată, fiindcă multe femei pot trece prin aceste lucruri și nu consideră că este în regulă.

Au spus că nu îi intersează. Nu mâncați de acolo că nu le pasă de gravide.„, a mai spus theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose a dezvăluit sexul copilului într-un mod inedit

Theo Rose a atras atenția tuturor după ce s-a aflat că este însărcinată. De atunci, continuă să surprindă pe toată lumea, astfel că recent a împărtășit fanilor un clip pe TikTok, în care arăta o hăinuță pe care a primit-o pentru viitorul său copil. Artista ținea în mână o bluză albă pe care scria „My little Rose'.

Ei bine, lucrurile iau o altă întorsătură abia acum. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că textul era scris în culoarea roz, nuanță specifică hainelor pentru fetițe. Fanii au observat imediat acest aspect în comentarii, însă Theo Rose nu a confirmat încă nimic.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton