Ce premiu important a câștigat Chef Richard Abou Zaki, de la Chefi la Cuțite, în Italia: "Un proiect total nou, care nu exista. Am reușit să le oferim clienților un concept inovator. Am riscat..."

.

Ce premiu important a câștigat Chef Richard Abou Zaki, de la Chefi la cuțite, în Italia. Chef Richard Abou Zaki, unul dintre noii jurați de la Chefi la cuțite, a avut o ascensiunea frumoasă în lumea gastronomiei. În luna martie, acesta participă la Congresul Internațional al bucătarilor, iar, recent, unul dintre restaurantele sale a obținut o distincție importantă, la doar câteva luni de la deschidere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cariera lui Chef Richard Abou Zaki este în plină ascensiune. După ce a primit rolul de jurat în cadrul celui mai de succes show de gastronomie, Chef Richard Abou Zaki a mai bifat, recent, o reușită. Unul dintre cele patru restaurante pe care le deține, a câștigat un important premiu care atestă calitatea. Mai precis, este vorba de Premiul Inovația Anului, în domeniul pizzeriilor.

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii


Citește și: Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Numele lor sunt…

Citește și: „Eram într-o relație aproape de rudenie, urma să fim nași. Această clinică… Oana Zăvoranu, după ce s-a întâlnit la Tribunal cu medicul pe care l-ar fi șantajat

Citește și: Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi


Ce premiu important a câștigat Chef Richard Abou Zaki, de la Chefi la cuțite, în Italia

Chef Richard Abou Zaki mai poate adăuga o titulatură de care poate fi mândru, în ceea ce privește cariera. Unul dintre cele patru localuri deținute de Chef Richard Abou Zaki, de la Chefi la Cuțite, a câștigat premiul Inovația Anului, în domeniul pizzerilor.

De asemenea, pe 8 martie, Chef Richard va participa la Congresul Internațional al bucătarilor, alături de cei mai renummiți chefi din lume, unde va ține un discurs despre evoluția lui în lumea gastronomiei.
Evenimentul devine anual epicentrul industriei culinare, care atrage liderii în domeniu și cele mai grele nume, pentru Richard Abou Zaki fiind al treilea an în care participă.


‘Premiul acesta înseamnă o recunoaștere pentru munca noastă, pentru tot ceea ce facem în fiecare zi în bucătărie cu atâta pasiune și este, totodată, parte din combustibilul, energia care ne animă să mergem mai departe, pentru că nu este ușor să te menții la cel mai înalt nivel. Suntem foarte mândri că am primit această distincție cu un proiect total nou, care nu exista în Italia. Am reușit să le oferim clienților un concept inovator, pentru că am văzut o idee și un potențial acolo unde alții nu văzuseră și am riscat, câștigând’, a declarat Richard Abou Zaki, potrivit Spynews.ro.


Chef Richard Abou Zaki are un restaurant cu o stea Michelin

Richard Abou Zaki are 26 de ani, este orginar din Piatra Neamț și locuiește de ani buni în străinătate. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit la o vârstă fragedă, iar tatăl său a fost cel care l-a susținut să facă carieră în acest domeniu. La vârsta de 5 ani, noul jurat al show-ului culinar s-a mutat din România și este de părere că meseria i-a fost predestinată.


Tânărul chef a fost concurent în ultimul sezon „Chefi la cuțite, jurizat de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Debutul în carieră l-a făcut în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia, iar mai apoi și-a continuat experiența ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele din Italia.

„Am 4 restaurante. Mi-am dat viața pentru bucătărie și niciodată nu m-am gândit să renunț la ea. Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obținut-o în 9 luni, spunea Richard la Chefi la Cuțite.

FOTO: Instagram Antena 1