Ce preț are masa festivă de Crăciun propusă de Cătălin Scărlătescu. Cât costă preparatele făcute de celebrul bucătar

 Radulescu Ruxandra
.

Ce preț are masa festivă de Crăciun propusă de Cătălin Scărlătescu. Pentru cei care nu au timp, sau nu se pricep să pregătească o masă copioasă pentru Sărbătorile de iarnă, pot apela la preparatele gătite de însuși Cătălin Scărlătescu. Prețurile sunt destul de piperate, însă mâncarea este un adevărat festin de gusturi și arome.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce preț are masa festivă de Crăciun propusă de Cătălin Scărlătescu. Masa festivă de Crăciun este unul dintre cele mai frumoase momente din an, care aduce alături întreaga familie. Pentru cei care sunt în criză de timp, sau care vor să-și surprindă invitații la masa de Crăciun cu mâncăruri tradiționale făcute ca la carte, pot comanda meniurile gata preparate de însuși Cătălin Scărlătescu. Iată cât costă un astfel de răsfăț culinar pentru masa de Crăciun!

scarlatescu-doinascarlatescu-doina

Ce preț are masa festivă de Crăciun propusă de Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu s-a apucat, ca în fiecare an, să prepare produsele tradiționale pentru masa festivă de Crăciun. Cei care vor să aibă parte de un adevărat regal gastronomic la masa de Crăciun, au posibilitatea să comande preparatele tradiționale făcute de Chef Cătălin Scărlătescu.

Sarmalele preparate de Cătălin Scărlătescu costă între 69 de lei (13 bucăți) și 137 de lei (27 de bucăți). Pentru un kilogram de salată de boeuf, făcută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite, gurmanzii trebuie să scoată din buzunar 75 de lei. Piftia de porc, o altă delicatesă culinară, nelipsită de pe masa românilor, costă 55 de lei jumătate de kilogram sau 94 de lei 1 kg.

Citește și: Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia: „Mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta, merg să cânt peste tot’. A petrecut alături de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României / EXCLUSI

Citește și: Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: „Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă'

Cei care preferă friputura de curcan la tavă, pentru masa de Crăciun, pot comanda un astfel de preparat făcut de Cătălin Scărlătescu, la 99 de lei pentru aproximativ 700 de grame. Tradiționala friptură de porc la tavă costă 64 de lei, pentru jumătate de kilogram. Jumătate de kilogram de jumări costă 55 de lei, iar un kilogram 101 lei. Pentru un kilogram de murături asortate doritorii trebuie să scoată din buzunar costă 37 de lei, notează Fanatik.

Cât costă cozonacul de Crăciun, preparat de Cătălin Scărlătescu

Cozonacul, desertul tradițional pentru masa de Crăciun, după rețeta lui Cătălin Scărlătescu, costă 99 de lei, pentru 900 de grame.

Cătălin Scărlătescu propune și o serie de specialități pentru desertul de la masa de Crăciun. Un cozonac însiropat cu vin ars și ciocolata belgiană care costă 143 de lei kilogramul, în timp ce cozonacul cu fistic se vinde tot la 159 de lei. Tortul Pavlova este 257 de lei, iar un chec învelit în ciocolată cu fructe confiate costă 49 de lei, pentru 400 de grame.

Un coș de Crăciun cu deserturi a la Scărlătescu și o sticlă de vin costă 309 lei și include cozonacul după rețeta vestitului chef, chec învelit în ciocolată cu fructe cofiate, și un tort Pavlova sau unul Red Velvet, dar și un vin din soiul Fetească Neagră.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton