Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp" / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.


Doinița Oancea și-a deschis un salon de tatuaje alături de iubitul ei și speră ca în curând să culeagă roadele. Actrița are parte de o clienteală aleasă, pentru că mai multe vedete i-au călcat pragul și s-au lăsat pe mâna celor șapte specialiști angajați. În paralel, Doinița Oancea se ocupă și de școala de actorie pe care o are și unde așteaptă acum boboci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La 41 de ani, Doinița Oancea are un trup ca de adolescentă. Recunoaște că nu face multe sacrificii pentru asta, doar că atunci când vrea să scape de câteva kilograme are grijă ce mănâncă. În general, evită zahărul și pâinea. Singurele probleme pe care le-a întâmpinat au fost cu părul, care începuse să îi cadă. A făcut mai multe tratamente și situația s-a rezolvat. Doinița Oancea a fost prezentă la Viva Influencers Party, eveniment desfășurat de curând la Parklake, unde a fost și premiată pentru activitatea ei în online și unde ne-a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei.

doinita oancea 100doinita oancea 100

Doinița Oancea și-a deschis o afacere cu iubitul ei

Doinița, cum a fost vara asta pentru tine? Au curs călătoriile sau ai muncit mai mult?

A fost o vară în care am îmbinat treaba cu câteva zile de vacanță, pe care le-am petrecut la mare, că a fost litoralul grecesc, bulgăresc, al nostru, cam asta asta am putut să fac. Am făcut și un tur de mânăstiri în Moldova. A fost superb, acum spre final de vară.

Îți place litoralul românesc sau te dezamăgește?

Dacă merg la mare, sunt un om fericit. Iubesc marea, nu stau să mă uit prea tare în jur. Nu mă interesează. Am câteva plaje preferate și la alea mă duc.

Ți-ai deschis un salon de tatuaje? Cum merge? E profitabil? Vin și vedetele să își facă tatuaje?

În primul rând, locația este una foarte frumoasă. Mi-e foarte drag de ea. Ne-a ieșit o treabă de excepție. Lucrăm cu șapte artiști tatuatori, fiecare pe altă specializare. Începe ușor să afle lumea de noi, că dacă cineva s-o fi gândit că eu, fiind persoană publică, deschid un business și mamă, rup norma și aleargă câinii cu covrigi în coadă, și vin la mine toți oamenii, nu e așa, durează, ia timp. Un business e practic un copil pe care îl crești. Și noi îl creștem. Da, au venit și câteva persoane publice. Și urmează să mai vină. Și, sincer, eu abia le aștept.

Ești asociată cu iubitul tău la această afacere? De când sunteți împreună?

Da. Este un business pe care l-am deschis împreună. Să vedem ce o să facem cu el mai departe, că e nou, e mic, are cinci luni. Noi avem ceva vechime în spate, dar nu așa mare.

Doinița Oancea se ocupă și de școala de teatru

Aveai și o școală de teatru? Te mai ocupi de ea?

Da, am o școală de actorie, pe care am deschis-o acum trei ani. Predau actorie de 13 ani, dar în urmă cu trei ani am avut curajul să îmi fac singură chestia asta. Sunt în perioada în care strâng copii, pentru că deschid grupe noi, cum pe 28 septembrie, deci o să am bobocei. Boboceii mei au între 5 și 17 ani, lucrez cu ei pe grupe de vârstă. Este o activitate extra, pe care o fac sâmbăta. Câteodată mi se pare că nu fac nimic, dar când stau așa și analizez mi se pare că fac multe.

Ce mănâncă Doinița Oancea atunci când vrea să slăbească

Te știu de mulți ani și ești neschimbată. Cum reușești să ai trupul ăsta de adolescentă? Ce alimente ocolești?

Muncesc mult. În ultima perioadă, mai precis în ultimul an, m-am îngrășat trei kilograme, am slăbit. Nu am niciun secret, nicio rețetă minune sau demențială. Oricum, eu zic online tot ce fac. Când țin un stil de viață mai sănătos, arăt. Când încep să mănânc porcării, arăt. Sunt cât se poate de autentică. Practic, premiul de la Viva pentru asta l-am primit. Nu mănânc ceva dacă nu îmi place, dar în rest… Când trebuie să fiu cumințică și să slăbesc, evit tot ce înseamnă ciocolată, zahăr, mâncat amestecat. Mănânc o singură proteină la o masă, cu legume, o felie de pâine, de secară sau neagră, și un fruct.

Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum

Părul cum ți-l îngrijești?

Am avut o perioadă în care mi-a căzut și am făcut niște tratamente. Am mers și la clinică și am făcut un tratament cu laser. După care am făcut niște injecții în scalp, PRP, așa se numesc. În momentul acesta doar evit să îl coafez des, asta e forma lui naturală. Nu îl întind cu placa. Nu îl vopsesc, adică îi vopsesc rădăcinile când e nevoie și cam atât.

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa Marei Bănică. Este decorată cu obiecte vintage și arată ca un muzeu: „Fiecare tablou are o poveste'

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Mona Nicolici despre Radu Coșarcă, fostul ei partener de la Observator: „Era arogant, și el știe asta pentru că i-am spus-o. Nu-mi plăcea atitudinea lui superioară”

Citește și: Cum gestionează Daliana și Răzvan Simion certurile în căsnicie: „Să nu apeși accelerația atunci când celălalt e la capătul puterilor”. Susțin că „gelozia poate fi un condiment valoros într-o relație” / EXCLUSIV

Când ai o perioadă mai complicată, mergi la biserică sau la psiholog. Ce te ajută?

Nu mă ajută nimic, chiar dacă le fac pe toate. În afară de credința în Dumnezeu nu te ajută nimic, și de regăsirea ta. Trebuie să stai puțin cu tine, să vezi ce întâmpini de fapt, cum găsești rezolvarea la situații sau la perioada aia complicată. Nu poate să facă nimeni nimic pentru tine, aș vrea oamenii să înțeleagă că totul e la noi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton