Ce probleme a avut Irina Fodor la Chefi fără limite: "Ne înghesuiam în jurul aragazelor..."

 Raiciu Adriana
.

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Fodor la Chefi fără limite. Show-ul culinar de la Antena 1 este pe cale să înceapă, după o perioadă de câteva luni în care jurații, dar și prezentatoarea au călătorit prin diferite locații. Problemele nu au stat departe, ci Irina Fodor chiar spune că s-a confruntat cu diferite situații. Ce s-a întâmplat la filmările pentru Chefi fără limite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Fodor la Chefi fără limite. Show-ul culinar de la Antena 1 urmează să înceapă în luna februarie, iar telespectatorii îi vor putea pe cei trei jurați- Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu într-o emisiune plină de surprize.

chefi-fara-limite-1chefi-fara-limite-1

Cu ce probleme s-a confruntat Irina Fodor la Chefi fără limite. Chiar dacă au fost câteva săptămâni superbe, petrecute în cele mai spectaculoase locații, prezentatoarea emisiunii recunoaște că s-a confruntat cu diferite situații.

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm’

Citește și: Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la Chefi fără limite, de la Antena 1.Ce misiuni vor avea

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: „Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…’

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Ce probleme a avut Irina Fodor la Chefi fără limite

Spre deosebire de emisiunea deja cunoscută Chefi la cuțite, Chefi fără limite se filmează în Grecia, în diferite locații de basm. Concurenții vor învăța cum să prepare corect fructele de mare, însă și alte delicii culinare.

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite vor fi prezenți și în acest show culinar. Alături de ei, și Irina Fodor a fost în Grecia pentru filmări. Însă, vedeta recunoaște că a întâmpinat câteva probleme când a ajuns.

Prezentatoarea emisiunii Chefi la limite își pregătise doar ținute de vară, costume de baie și rochii vaporoase, crezând că vor fi în jur de 25 de grade. Când colo, Irina Fodor a descoperit că este mult mai frig și a fost nevoită să se adapteze.

„Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire.
Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți… am scos-o cumva la capăt'
, a declarat prezentatoarea „Chefi fără limite'.

Au fost nevoiți să se adapteze condițiilor meteo, chiar dacă le era extrem de greu. Au prins chiar și furtuni puternice și ploi torențiale, însă au trecut peste.

La un moment dat era atât de frig încât ne înghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților între probele de gătit că să ne încălzim măcar mâinile. Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus. Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca să înțeleagă proba. S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu', a mai spus Irina.

Ce spune Irina Fodor despre Chefi fără limite

Irina Fodor va prezenta și această emisiune de la Antena1 și se arată la fel de încântată. De data această, platoul s-a mutat în locații de vis, din Grecia.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.’, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton