Ce probleme a avut Simona Sensual cu fostele iubite ale partenerilor ei: „A dat cu mașina peste mine”

 Borcilă Andreea
.

Ce probleme a avut Simona Sensual cu fostele iubite ale partenerilor ei, de-a lungul timpului. Fosta asistentă tv a avut parte de relații tensionate, însă nu între ea și iubiții ei, ci mai degrabă între ea și fostele partenere ale lor. Vedeta a povestit prin ce momente de groază a trecut, din cauza geloziei anumitor persoane. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Sensual este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz. Fosta asistentă tv a fost, la un moment dat, vopsită blondă, însă cu timpul Simona s-a reinventat și este într-o perioadă mai liniștită din punct de vedere personal și profesional.

simona-sensual-9simona-sensual-9

Unul dintre foștii iubiți ar fi fost chiar Leo de la Strehaia, care au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal acum mulți ani. Însă nu acolo a fost problema, ci în relațiile pe care le-a mai avut fosta blondină.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual.Are și un talent ascuns!

Citește și: Simona Sensual a mers la Poliție. Vedeta este atacată de mai mulți hărțuitori:”A intrat și iubitul meu pe fir”

Citește și: Cum arată fiica lui Meme Stoica. Teodora are 27 de ani și participă la triatloane:”Copilul devine idolul părintelui”

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă'

Ce probleme a avut Simona Sensual cu fostele iubite ale partenerilor ei

Simona Sensual a povestit, pentru Cancan, momentele de panică prin care a trecut din cauza geloziei anumitor persoane.

Am pățit-o de fiecare dată când am început o relație. Diverse. Eram la începutul unei relații, iar fosta lui iubită a dat cu mașina peste mine! Nu m-a lovit pe mine… Mi-a căutat mașina. Locuiam la el, la o casă. Mașina era parcată în curte, dar prin poartă se vedea. Și fosta lui dădea târcoale pe acolo.

A venit cu mașina ei și a blocat-o pe a mea, să nu mai pot ieși. Și a început să strige să ies, că dă cu mașina peste mine. S-a făcut că intră peste mașină, parcă mi-a și îndoit puțin bara la spate, la BMW.

A început să facă, apoi, crize, acolo. Eu eram șocată, de-abia îmi cumpărasem mașina, era nou-nouță. Țipa la mine, făcea crize, să ies…Eu voiam să plec', a povestit Simona Sensual.

Dar am mai avut o experiență de genul ăsta. Eram într-o relație, era abia la început, nici măcar nu ne pupaserăm, iar băiatul, săracul, avusese o iubită crizată rău, era în stare de foarte multe. Și, la un moment dat, știu că era ziua mea, trebuia să mergem împreună… El m-a rugat să vin să-l iau de la el de acasă cu mașina mea, pentru că aia îl urmărea.

Făcuse aia rost de o Dacie răpciugoasă și cu aia îl urmărea. Eu nu știam ce se întâmplă. Am fost pe la 10 noaptea la el, mai eram cu o prietenă în mașină și…Văd una ca un urs, așa, cu părul mare, vâlvoi, în cap și cu o piatră mare ridicată deasupra mașinii mele! El a recunoscut-o, a coborât din mașină și a trimis-o, elegant, la plimbare', a continuat Simona Sensual, pentru sursa citată.

Dar eu știu ce a simțit ea. Că am avut și eu karma. Se întoarce ce ai făcut. Nu pot să mă dau acum vreo sfântă, că și eu la rândul meu, acum vreo 15 ani, am intrat cu mașina îl el, în iubitul meu. Am intrat în el direct! Mă enerva, nu mai știu cu ce, probabil, o altă femeie, vreo fostă.

Mie, la impact, mi-au sărit airbag-urile. Și am încheiat, până la urmă, amiabil', a fost mesajul ei.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton