Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: "Am simțit o suferință destul de mare..."

 Dumitrache Laura
.

Rona Harter se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar putem spune că are o slăbiciune atunci când vine vorba despre fiica ei, Rita. Rona Hartner are o fiică, în vârstă de 14 ani, iar recent a dezvăluit ce probleme a întâmpinat în relația cu fiica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, se declară o femeie împlinită. Vedeta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, dar a dovedit că este o persoană puternică și a reușit să treacă cu bine peste toate greutățile. Alături de ea este fiica ei, Rita, cu care are o relație specială. Mai mult, Rona Hartner a luat o decizie surprinzătoare în ultima perioadă, pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei.

rita hartnerrita hartner

Rona Hartner are o relație apropiată cu fiica ei, dar în urmă cu câțiva ani, vedeta a făcut naveta între România și Franța, iar acest lucru și-a pus amprenta. Actrița a pierdut multe momente din viața fiicei sale, motiv pentru care a decis ca Rita să învețe de acasă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună.

Citește și: Ce cadou a primit Rona Hartner de la fiica sa, când a împlinit 50 de ani: „Nu are bani la vârsta ei, așa că a apelat la un truc'

Citește și:Rona Hartner a fost agresată și hărțuită de regizori: „Frumusețea a fost și un handicap pentru mine…”

Citește și:Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf…'

Citește și:Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…”

Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita

Rona Hartner este o mamă devotată și își iubește nespus de mult fiica, în vârstă de 14 ani. Rita și mama ei au o relație apropiată, deși în trecut, actrița a pierdut multe momente importante din viața acesteia. Rona Hartner făcea naveta între România și Franța, iar Rita a fost crescută de mama actriței. Acum, vedeta a decis ca fiica ei să nu mai meargă la școală, ci să facă cursurile acasă, pentru a petrece mai mult timp împreună.

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot.Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală.

De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă', a precizat aceasta în emisunea Theo Show.

Rona Hartner își dorește ca Rita să-i calce pe urme

Artista a declarat că își dorește ca fiica ei Rita să îi calce pe urme. Rona Hartner și-a trimis fiica să studieze în Franța, acolo unde locuiește și tatăl acesteia. De asemenea, cele două locuiesc împreună, iar artista își dorește ca Rita să devină cântăreață.

Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu.

Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă, a mai declarat Rona Hartner.

Rona Hartner s-a îmbolnăvit din cauza stresului

Pentru a putea petrece mai mult timp cu fiica ei, Rona Hartner a decis ca Rita să învețe de acasă. Adolescenta este încântată de idee, mai ales că se simte foarte în mediul ei propice. În urmă cu ceva timp, Rona Hartner a trecut prin momente dificile după ce bunica ei a murit. Actrița a aflat trista veste cu o oră înainte de a urca pe scenă, dar a reușit să facă spectacol. Din cauza aceasta, Rona Hartner s-a îmbolnăvit din cauza stresului.

Mi-am făcut un mental care face cât nu mă oprește nimeni și nimic. Într-adevăr, ascunzând atât de mult toate aceste sentimente și probleme, am plătit, la un moment dat, cu sănătatea. Se adună genul ăsta de stres.

Și acolo, cu rugăciune, am depășit și problema aia, deci, nu e chiar așa. Mai cădeam, mai ne ridicăm, dar e important să câștigăm războiul. Mai pierdem câte o bătălie, dar avansăm, asta contează', a mai precizat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton