Ce probleme are Adelina Pestrițu, la cinci ani de când a născut: „Rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat de noi...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce probleme are Adelina Pestrițu la cinci ani de când a născut. Adelina Pestrițu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea. Se știe că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Steblea, dar și faptul că în urmă cu 5 ani au devenit părinți pentru prima dată, având o fetiță adorabilă. Adelina Pestrițu se bucură de o mare comunitate de fani, mai ales în mediul online, unde este foarte activă și totodată unde abordează mereu diferite subiecte, însă cu toate astea nu a vorbit despre problemele cu care se confruntă la cinci ani de când a născut-o pe micuța Zeny!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu se poate declara cu adevărat o femeie fericită și împlinită, căreia nu-i lipsește absolut nimic. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă nici când vine vorba despre viața privată lucrurile nu stau diferit, ci din contră, totul este la superlativ. Are un soț minunat, care o susține mereu, dar și o fiica care zilnic le aduce zâmbetul pe buze.

adelina-pestritu-1-2adelina-pestritu-1-2

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, primul pictorial de familie, pe coperta VIVA! Zeny, apariție spectaculoasă după 2 ani de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor

Citește și: Adelina Pestrițu, adevăratul motiv pentru care nu a mai postat imagini cu fiica ei, Zeny: „Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Tzanca Uraganu și Marymar vor fi nași de cununie pentru Anda Adam și Yosif Mohaci: „Ea e fina mea”. Când va avea loc nunta artistei

Citește și: „Poate muri în orice clipă, nu mai are o parte din craniu”. Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

Ce probleme are Adelina Pestrițu la cinci ani de când a născut

Deseori, Adelina Pestrițu a primit complimente și laude privind forma ei fizică demnă de invidiat, însă cu toate astea, frumoasa vedetă nu a ezitat și a explicat că și în cazul ei, nașterea a lăsat semne pe corpul ei. Mai concret, a mărturisit că, la fel ca în cazul tuturor femeilor, după naștere a rămas și ea cu vergeturi pe corp, și nici celulita nu a ocolit-o. Prin urmare, bruneta apelează cât se poate de des la proceduri și tratamente estetice inovatoare, care o ajută să arate impecabil.

Cine nu are celulită sau vergeturi, în ziua de astăzi? Vergeturile rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat numai de noi acest aspect. Unul dintre factorii cei mai importanți e alimentația, apoi mișcarea pe care o facem sau nu o prea facem! Acum însă, în 2023, avem la dispoziție aparatură ultra-performantă, care ne ajută să scăpam de celulită, vergeturi și să ne remodelăm corpul, în așa fel încât să arătăm perfect', a spus vedeta pentru Click.ro.

Adelina Pestrițu a recunoscut motivul nebănuit pentru care merge la sală

Ei bine, nu doar că alege să meargă la diferite tratamente pentru a scăpa de celulită și semnele lăsate de către naștere, ci face zilnic sală, dar și dansuri. Totuși, în timp ce mulți se gândea că merge la sală pentru a arăta din ce în ce mai bine, Adelina Pestrițu a dezvăluit că, de fapt, are o poftă vinovată, și anume consumul excesiv de dulciuri, astfel că pentru a nu se lupta cu kilogramele în plus, își ia măsuri de prevenție.

Tocmai ce am terminat o ciocolată mare XXL, am mâncat-o cu mare poftă și fără regret. Eu tocmai de asta merg la sală, de asta vin la tratamente, ca să pot să mănânc dulciuri, să nu devin frustrată! Vreau să pot să mănânc tot ce-mi doresc!', a continuat vedeta.

Adelina Pestrițu pregătește o petrecere fastuoasă pentru ziua de naștere a fiicei sale

Acum, Adelina Pestrițu și soțul ei sunt în febra pregătirilor pentru petrecerea surpriză pe care o organizează în cinstea fiicei sale. Micuța Zeny își sărbătorește ziua de naștere pe data de 5 august, astfel că părinții ei deja știu că o să aibă parte de o petrecere la care nu se aștepta. Totuși, când vine vorba de cadou, părinții sunt încă în dilemă.

Vreau să-i facem o petrecere de vis, încă nu știu ce cadou îi cumpărăm. Ea nu mi-a cerut nimic. După aceea, vom pleca toți trei în vacanță în America', a concluzionat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton