Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă: "Așa e de la o vârstă..."

 Raiciu Adriana
.

Ce probleme de sănătare a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă. Victors Slav a acceptat să facă parte din noul sezon de la Splash! Vedete la apă, chiar dacă recunoaște că îi este teamă de apă și se confruntă cu probleme de sănătate. Iată ce declarații a făcut iubita prezentatorului, în ediția de seara trecută!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

 Victor Slav este o prezență cunoscută în showbiz-ul autohton. A devenit celebru în urmă cu mulți ani, ca prezentator meteo la Știrile Pro TV. De-a lungul timpului, acesta a făcut parte din mai multe proiecte celebre, iar acum este concurent la Splash! Vedete la apă.

victor-slavvictor-slav

Victor Slav a acceptat propunerea de a participa la Splash! Vedete la apă, deși îi este teamă de apă. În ediția de seara trecută, Selina, iubita prezentatorului, a mărturisit că este cu atât mai mândră de el, întrucât se confruntă și cu mici probleme de sănătate. Iată ce declarație de dragoste i-a mai făcut în continuare femeia!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia.Ce face Victor Slav, în același timp

Citește și: Cum se înțelege fiica Biancăi Drăgușanu cu iubita lui Victor Slav:„Sincer, nu am…’

Citește și: Jorge, declarație neașteptată despre relația cu Ramona Prodea:'Soția mea e supărată că îmi fug ochii după gagici'

Citește și: Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!’

Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă

Victor Slav a făcut o săritură de la 5 metri, în ediția de joi seară, la Splash! Vedete la apă. Acesta nu și-a dorit să meargă mai sus și a vrut să se asigure că cea pe care o face îi va ieși bine.

După săritură, iubita acestuia i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, dar a ținut să-l felicite și pentru faptul că a acceptat provocarea de a participa la emisiune, deși se confruntă cu dureri lombare, dar și cervicale.

'Sunt foarte mândră de cum ai acceptat această experiență. Știm amândoi teama ta de apă și câteva mici probleme de sănătate, pentru că știi tu, așa e de la o vârstă', i-a spus Selina lui Victor Slav.

Mesajul de susținere a continuat, iar Selina a ținut să-i mai transmită cât de multă încredere are în el, dar și că îi este alături în această călătorie.

'Ai toată susținerea mea, încerc să-ți transmit toată iubirea de care ai nevoie, toată susținerea de care ai nevoie, sunt cu tine. Îți doresc succes, o să sari foarte, foarte bine, ești foarte puternic, te iubesc. Abia aștept să vii acasă să ne povestești despre această experiență', i-a mai spus Selina iubitului său.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton