Ce probleme de sănătate are fiul actriței Ani Crețu: "Nu îl putem scăpa din ochi, e o problemă serioasă. A trecut prin multe șocuri și..." / Îl ia mereu cu ea în vacanță

 Radulescu Ruxandra
.

Ce probleme de sănătate are fiul actriței Ani Crețu. Recent, Ani Crețu și-a luat soțul și fiul pe care-l au împreună și au plecat în Thailanda, pentru o vacanță de vis. Discretă cu viața ei personală, de data aceasta actrița a dezvăluit faptul că fiul ei are alergie la lactoză, motiv pentru care nu-l lasă niciodată acasă și îl ia mereu cu ea, oriunde merge. De asemenea, deși s-a bucurat de frumoasa experiență, a povestit că mereu a stat cu ochii pe băiatul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ani Crețu se poate declara o femeie împlinită, asta fiindcă are un mariaj fericit și un fiu de care este extrem de mândră. Cu toate acestea, fiul actriței se confruntă însă cu o boală severă. Este vorba de o alergie la lactoză, ceea ce i-a cauzat șoc anafilactic la un moment dat, întrucât nimeni nu știa de afecțiunea lui. După ce băiatul ei a fost diagnosticat, Ani Crețu nu l-a mai scăpat din ochi pe micuț și l-a educat, astfel încât să își poată gestiona alimentația.

ani-cretu-si-fiul-eiani-cretu-si-fiul-ei

Cu toate că „l-a învățat lecțiile„, vedeta a fost extrem de atentă ca micuțul ei să nu pățească ceva din cauza mâncării în vacanța din Thailanda, astfel că mereu a fost „cu ochii pe el„.

Citește și: „De cate ori mi se adresa, rămâneam fără aer. O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață'. Teo Trandafir, prima reacție după moartea Mioarei Roman

Citește și: Oana Roman, mesaj sfâşietor după moartea Mioarei Roman: „Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința'

Citește și: Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit pentru 24 de ore: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut…'

Citește și: De ce a făcut Ani Crețu o nuntă secretă, după 14 ani de relație: 'Păcatul în care picăm ulterior…' Cum se simte fiul ei, care suferă de alergii severe / EXCLUSIV

Ce probleme are fiul actriței Ani Crețu

Ani Crețu a petrecut clipe de vis în Thailanda, vedeta și familia ei fiind într-o călătorie de 12 zile în Asia. Totuși, pe lângă momentele extrem de frumoase și speciale, de-a lungul acestei vacanțe, Ani Crețu a fost cu ochii pe fiul ei, care suferă de alergie severă, iar un singur aliment nepotrivit îi poate fi fatal.

Fiul meu nu stă acasă niciodată, fiecare vacanță este alături de el, pentru că nu îl putem scăpa din ochi, mai ales cu alergia pe care o are la lactoză. Nu poftește niciodată la ciocolată sau orice altceva ce conține lapte, pentru că nu a mâncat niciodată și nu are cum să poftească.

Atât timp cât nu a simțit gustul, nu poate pofti. Am vorbit deseori cu el, i-am explicat, știe și nu riscă. A trecut prin mai multe șocuri anafilactice până ne-am dat seama, punându-i viața în pericol. Lumea ia acest lucru în joacă sau drept o glumă, dar nu este deloc. Este o problemă serioasă ce trebuie prevenită!', a dezvăluit Ani Crețu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ani Crețu, impresionată de vacanța în Thailanda: „Nu se compară cu prețurile din România”

Ani Crețu a fost plăcut impersionată de Thailanda, mai ales că prețurile au fost acceptabile, mai ales în ceea ce privește mâncarea. Singurul impediment ar fi călătoria cu avionul, care este într-adevăr costisitoare. Actrița a menționat că a luat bilete din timp și a obținut o ofertă bună, astfel că s-a bucurat pe larg de acest sejur.

Despre bani, nu pot să îmi dau neapărat cu părerea, dar ce pot să spun este că mâncarea este foarte bună și foarte ieftină, nu se compară cu prețurile din România. Fructele de mare sunt foarte gustoase și la un preț avantajos. De altfel, au și porc și pui și vită, dar la fel pot spune, foare ieftine și bune.

Cât despre avion, într-adevăr, zborul este mai scump, dar depinde dacă iei prin agenție sau cum alegi să călătorești. Noi am luat biletele cu ceva timp înainte și am prins un preț bun. Se merită să vizitezi, este foarte frumos. Chiar aveam nevoie de vacanța asta. După 12 zile de relaxare, acum sunt fresh, la muncă.', a declarat Ani Crețu, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre vacanța din Thailanda.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton