Ce probleme de sănătate are fratele Claudiei Pătrășcanu. Eugen are 44 de ani și este îngrijit de mama sa: "E un înger, omul ăsta e special..."

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu a trecut prin momente dificile, dar mereu a demonstrat că este o femeie puternică. Artista și-a pierdut tatăl la vârsta de 15 ani, iar fratele ei, Eugen, are probleme de sănătate. Chiar și așa, Claudia Pătrășcanu își adoră fratele și au o relație specială. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre boala de care suferă Eugen.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu are o carieră de succes, iar după divorțul de Gabi Bădălău, artista a revenit la prima ei pasiune, și anume muzica. În prezent, are numeroase concerte și are grijă de copiii ei, Nicolas și Gabriel. Putini știu că vedeta are un frate mai mic, despre care artista nu a vorbit foarte des.

media-137096702054516200media-137096702054516200

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre fratele său. Eugen este mai mic cu un an decât îndrăgita actriță și este îngrijit de mama sa. Cântăreața și fratele ei au rămas în grija mamei lor, după ce tatăl lor s-a stins din viață.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la aniversarea fiului lor: „A stat câteva ore cu cei mici. I-am dus de mâncare…' / Gabriel a împlinit 9 ani și a fost vizitat de tatăl lui, la Constanța

Citește și:Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Citește și:Whats’Up, reacție după ce s-a zvonit că soția lui este însărcinată: „Sperăm să apară și un copil'. Artistul s-a căsătorit în secret și au apărut primele imagini de la nuntă

Citește și:Scandal între Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, după ce s-au întâlnit într-un restaurant: „Femeia mă denigrează, vrea să… / A venit la mine, mi-a vorbit urât, l-am filmat”

Ce probleme de sănătate are fratele Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară, iar în ultimii ani a trecut prin momente dificile. Artista a divorțat de Gabi Bădălău, iar între ei au avut loc numeroase tensiuni. În prezent, Claudia Pătrășcanu locuiește în Constanța, alături ce doi băieți ai săi și are o carieră de succes.

Deși este cunoscută de multă lume, putini sunt cei care știu că vedeta mai are un frate mai mic. Eugen și Claudia Pătrășcanu au rămas în grija mamei lor, după moartea tatălui lor. Fratele artistei are probleme de sănătate, cu toate că la naștere s-a născut perfect normal. În urma unei injecții administrate la naștere, o boală s-a declanșat, iar Eugen a fost afectat. Claudia a vorbit despre fratele ei în podcastul moderat de Cătălin Măruță.

Mai am un frate mai mic cu un an. Fratele meu este totul pentru mine. Pot să zic că sunt la același nivel, copiii si fratele meu. E un înger, omul ăsta e special. Fratele meu are probleme și evit să vorbesc despre el. Omul ăsta nu stie ce înseamnă să jignești, să vorbești urât de cineva. El iubește pe toată lumea, salută pe toată lumea. Mama are grijă de el. Încă un motiv pentru care o iubesc pe mama și o apreciez.  Fratele meu s-a născut normal, doar că de la o injecție s-a declanșat boala. S-a mușamalizat totul, acolo în spital. Are un comportament de copil.”, a declarat Claudia Pătrășcanu cu lacrimi în ochi, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Claudia Pătrășcanu are o relație specială cu mama și fratele ei

Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl la vârsta de 15 ani, iar mama sa a rămas singură la vârsta de 31 de ani cu doi copii. Chiar și așa, femeia a luptat din greu și a reușit să le ofere copiilor săi o educație bună. Vedeta se emoționează ori de câte ori vorbește despre mama și fratele ei, iar recent a dezvăluit cât de mult o apreciează și iubește pe femeia care i-a dat viață. „Tata a decedat când eu aveam 15 ani și când aveam mare nevoie de el. Mama la 31 de ani a rămas singură cu mine și cu fratele meu. Saraca nu știa ce să mai facă, plus că tata a avut o boală urâtă rău și gravă. S-au plătit foarte mulți bani, nu mai știa mama ce să facă și  ce să mai vândă.  În ea am văzut lupta și puterea pentru viață, acolo am simțit și am cunoscut puterea de a lupta, de  a merge și de a găsi soluții. Nu știa ce să mai facă, mergea în Bulgaria,  mergea în Turcia, aducea marfă, și-a deschis prăvălii prin Constanța și tot timpul mă implica și pe mine. Eu am vândut si flori! Mama a fost o luptătoare, tot respectul pentru ea. Chiar dacă  mai avem discuții, eu nu îi spun în față,”Mamă, ești cea mai tare”, a spus Claudia despre mamei.

De asemenea, artista a povestit că mama ei nu l-a părăsit pe soțul ei în perioada în care acesta era pe patul de moarte. A stat alături de el până în ultima clipă. . „Mama și-a vândut toate afacerile, tot ce aveau ei in perioada aceea. Ne-a lăsat mama acasă în grija unei vecine, în grija mătușii, perioada aia de trei luni, nu știu cum am făcut. Ea  a stat în spital lângă tata, a dormit lângă el, iar tata o trimitea acasă, dar nu voia să plece. Atâta iubire….Nu l-a lăsat pe tata o secundă, cred că și ea simtea și a vrut să fie lângă el.”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton