Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. De ce a ajuns pe patul de spital: "În curând am să devin imună și la antibiotic"

 Laciu Andreea
.

Fanii soției lui Tavi Clonda s-au panicat după ce au văzut-o pe vedetă pe patul de spital, în urmă cu doar câteva zile. Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Mireasa-Capriciile Iubirii a oferit acum mai multe detalii despre problemele ei de sănătate. Așa s-a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Se pare că lucrurile sunt mai serioase decât păreau la prima vedere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu este pentru prima oară când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, dar de data aceasta veștile sunt mai îngrijorătoare decât până acum. Se pare că o afecțiune destul de serioasă o chinuie tot mai des pe îndrăgita prezentatoare. Recent, s-a filmat pe patul de spital, iar acum le-a mărturisit fanilor ei ce s-a întâmplat cu adevărat cu organismul ei.

gabriela-cristea-0gabriela-cristea-0

Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea

Vedeta a postat o poză pe conturile proprii de pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant pentru fanii ei. Cu această ocazie, le-a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea zilele trecute.

‘Dragilor, va multumesc din suflet pentru mesajele de incurajare din acest weekend. Da, am fost bolnava si taaaaare trista din cauza asta. Este a treia oara cand fac colica renala in ultimele 4 luni, deci este ingrijorator. Acum sunt bine, pe tratament inca dar nu mai pot continua asa la nesfarsit pentru in curand am sa devin imuna si la antibiotic.

Citește și: De ce a rămas Gabriela Cristea fără voce, în direct. Soția lui Tavi Clonda s-a speriat: „Mi se întâmplă des în ultima vreme”

Citește și: Totul despre relația dintre miliardarul Peter Thiel şi soţul său. Ce au făcut în Braşov, după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Gabriela Cristea lui Tavi Clonda, de ziua lui: „Nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât…”

Citește și: Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram: „Au pățit mulți așa pentru că aveau poză cu el la profil”

Dupa seria de tratament in curs am nevoie de o pauza sa se curete organismul si am sa merg la investigatii suplimentare. Am nevoie sa fiu sanatoasa pentru mine si familia mea, am nevoie sa fiu sanatoasa ca sa-mi duc proiectele la bun sfarsit.

Azi a fost prima zi fara febra si frison, prima zi in care am iesit din casa si am inceput sa ma simt din nou bine. Gandurile voastre mi-au dat putere si va multumesc ca mi-ati scris. Va imbratisez cu drag!’‘, este mesajul postat de Gabriela Cristea pe Facebook.

A ajuns pe patul de spital

În data de 26 octombrie, îndrăgita prezentatoare a împlinit vârsta de 48 de ani. Din păcate însă, după doar câteva zile, Gabriela Cristea a ajuns pe patul de spital, acolo unde a fost supravegheată cu atenție de cadrele medicale.

„Iubire, am venit la petrecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?', i-a spus Tavi Clonda soției lui.

„Asta e, ce să facem?!', a răspuns Gabriela Cristea, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton