Ce probleme de sănătate are Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea: ”Durerea s-a agravat. Am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Toată lumea știe faptul că povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea a luat sfârșit după ce au petrecut împreună trei ani frumoși, plini de amintiri frumoase. Fiecare a ales să meargă pe drumul său, însă ghinionul pare că o urmărește pe fosta iubită a actorului de când nu mai este cu el. Iată ce probleme de sănătate are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub este foarte activă pe rețelele de socializare de când s-a despărțit de George Burcea, astfel că împărtășește cu marea ei comunitate de urmăritori numeroase momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cum s-a întâmplat de data aceasta. Mai concret, aceasta le-a povestit că se confruntă cu o serie de dureri groaznice la nivelul genunchiului.

viviana-sposub-s-a-mutat-singura-dupa-despartirea-de-george-burcea-1024×712-1viviana-sposub-s-a-mutat-singura-dupa-despartirea-de-george-burcea-1024×712-1

Citește și: De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație: „El a fost șocat. Bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva”

Citește și: Înainte de George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Radu Ciucă, un apropiat al lui Măruță: „Am suferit foarte mult după ea”

Citește și: O femeie gravidă în 9 luni a fost operată din greșeală de hernie, în Târgu Jiu. Când au realizat medicii că are, de fapt, un copil în burtă

Citește și: Sora Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce tânăra a fost arestată: „Nu era un îngeraș. Fapta ei trebuie pedepsită'. Mama criminalei speră însă la o pedeapsă mai mică

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea

Nu, nu este o problemă de sănătate foarte gravă, însă este una care-i aduce Vivianei Sposub dureri îngrozitoare. Fosta lui George Burcea a dezvăluit în mediul online că nu este prima dată când se confruntă cu astfel de probleme, durerea persistând de mai multe luni. În tot acest timp a tot sperat că o să-i treacă, așa că nu a luat măsuri, însă de data aceasta nu a mai putut lăsa lucrurile așa.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!', a scris ea pe Instagram.

Viviana Sposub: 'Am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg'

Viviana Sposub nu a mai putut îndura durerile de la nivelul genunchiului, așa că a luat imediat măsuri și a ajuns pe mâinile medicilor, care i-au oferit tratament. Acum, fosta iubită a lui George Burcea nu doar că are dureri insuportabile, ci nici nu poate merge, după cum chiar ea a declarat pe Instagram.

„Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent.Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată.', a mai spus Viviana Sposub, pe Instagram.

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub după 3 ani de relație

Lucrurile păreau să meargă foarte bine între Viviana Sposub și George Burcea, ba chiar aveau numeroase planuri de viitor împreună. Pozau în cuplul perfect și familia ideală alături de cele două fiice ale actorului din mariajul cu Andreea Bălan, însă în realitate se confruntau cu mai multe probleme. Vestea despărțirii a luat prin surprindere pe toată lumea și mulți vor să știe ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp’, au declarat apropiați ai celor doi pentru Cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton