Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux: „Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky”

 Martin Lorena
.

Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux. Irinel Columbeanu și-a trăit întotdeauna viața exact așa cum și-a dorit. Mașinile de lux, femeile frumoase și viciile scumpe au fost doar câteva dintre elementele care l-au făcut pe afacerist să iasă din banalitate. Cu toate acestea, stilul său de viață i-a provocat mai multe probleme de sănătate. Iată cu ce s-a confruntat fostul soț al Monicăi Gabor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost întotdeauna cunoscut pentru modul în care și-a trăit viața. Acesta nu s-a uitat la prețuri și întotdeauna a consumat ceea ce și-a dorit. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu au întârziat să apară. Iată ce complicații a avut fostul om de afaceri din cauza viciilor!

Irinel-Columbeanu-2-2Irinel-Columbeanu-2-2

El a povestit în cel de al doilea volum al trilogiei sale, „Istoria unui vehement', despre mai multe detalii private din viața sa. Iată ce i-au spus doctorii din Elveția lui Irinel Columbeanu, în urmă cu câțiva ani!

Citește și: Monica Gabor a avut doar un singur invitat la nunta cu Irinel Columbeanu:’A venit doar mama ei’

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV

Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux

Irinel Columbeanu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar din acest motiv a ajuns pe mâinile medicilor din Elveția. Bărbatul a aflat că suferă de un atac vascular cerebral.

„La insistențele prietenului său Nic (care-i aranjă un control exhaustival capului și al cauzelor AVC-ului de către o echipă de medici specializați) se duse la control și reconstituire cauze AVC la Spitalul Cantonal don Lausanne.', a povestit el în carte, potrivit Wowbiz.

În urma controlului, el a aflat că țigările, băuturile alcoolice, energizantele și viața de lux l-au adus în punctul acela. Mai mult decât atât, nopțile nedormite au contribuit la agravarea stării de sănătate.

„Ocazie cu care, tot răspunzând întrebărilor medicilor de acolo, își dădu seama care fuseseră cauzele provocatoare: abuzul de mâncăruri grase, al cefei grase de la 3 dimineața la Sexy Club, plus cel de țigări, plus cel de băuturi energizante amestecate cu whisky după o noapte nedormită, plus neșansa unei prea îndelungate presiuni mecanice pe partea posterioară a gâtului datorată sprijinitului, în pronație, al cefei pe marginea contondentă a jacuzzi.”, a continuat el.

Ce i-au spus medicii din Elveția

Dacă în România doctorii l-au sfătuit pe Irinel Columbeanu să renunțe la fumat, cei din Elveția au considerat că întreruperea bruscă a viciului ar putea afecta starea de sănătate. Astfel, aceștia i-au recomandat să își achiziționeze un tutun de pipă, cu aromă de cirește.

„Spre deosebire de colegii lor români, acești doctori nu i-au interzis fumatul, ci i l-au recomandat, din cauza celor peste 30 de ani neîntrerupți de fumat, ca să nu-și streseze organismul întrerupându-i complet accesul la nicotină. I-au recomandat să fumeze pipă, convertită ulterior într-un soi de trabuc din tutun de pipă, cu aromă de cireșe.”, a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton