Ce promisiune i-a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul la Chefi la Cuțite, tatălui său, înainte de a deveni bucătar: "I-am spus că eu vreau să..." / A moștenit pasiunea pentru gătit de la părintele lui

 Dumitrache Laura
.

Janni Alexandridis se numără printre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul de 23 de ani este pasionat de gătit încă din copilărie și l-a avut drept model pe tatăl său. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a dezvăluit ce promisiune i-a făcut părintelui său înainte de a deveni bucătar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Janni Alexandridis este cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu și se numără printre finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Dumitrescu a fost impresionat de talentul culinar al lui Janni și i-a oferit oportunitatea de a face parte din echipa lui, încă din audiții.

384097615_17977843163586300_6352597496383150086_n384097615_17977843163586300_6352597496383150086_n

În timpul audițiilor, Janni Alexandridis a povestit că a moștenit talentul de a găti de la tatăl său, căruia i-a făcut o promisiune înainte de a deveni bucătar. Tatăl lui Janni este grec, dar concurentul a copilărit în Germania, acolo unde a mai participat și la o altă emisiune de gătit.

Citește și: Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat: „Frate…”

Citește și:Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Citește și:Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după ce a suferit o operație de urgență. Oana Roman: „Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost…”

Citește și:Cum se simte Diana Enache, la aproape o lună de când a născut: „Are o strălucire aparte, emană o aură'. Fiica lui Adrian Enache s-a mutat cu Ionuț Vîntu

Ce promisiune i-a făcut Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite tatălui său, înainte de a deveni bucătar

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu se numără printre cei trei finaliști Chefi la cuțite, sezonul 12. În această seară, Janni Alexandridis, Ioana Dehelean și Valentin Timofte se luptă pentru premiul de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de cel mai bun bucătar. Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu, în timpul audițiilor, atunci când a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Tânărul este pasionat de gătit încă din copilărie, iar modelul său este chiar tatăl lui. Janni și-a adus aminte cu drag despre perioada în care stătea pe lângă mama și bunica lui în bucătătărie. De asemenea, Janni, a dezvăluit că i-a făcut o promisiune părintelui său, înainte de a deveni bucătar. Concurentul i-a spus că își dorește să lucreze în restaurantul familiei, alături de ceilalți bucătari profesioniști.

Apartamentul meu este lângă restaurant și de fiecare dată când mă duceam la școală, îi vedeam pe chefi în bucătărie. Era un restaurant grecesc (…) Bucătăria este locul unde mă simt bine de când sunt mic și confortabil. I-am spus tatălui că eu vreau să fiu chef într-o zi aici și mi-a spus că dacă vrei să fii chef, trebuie să învețe să fii bucătar, să înveți produsele. Mama și bunica mea găteau, mă duceam în bucătărie, mă uitam ce fac, stăteam o oră-două să facem curat (…) În Germania e jumătate-jumătate (…) După trei ani este bucătar. Bucătăria nu mă lasă în pace. Mă simt foarte bine', a spus Janni Alexandridis, la Chefi la cuțite.

Janni Alexandridis a primit cuțitul de Aur de la Florin Dumitrescu

Luni seara, 18 octombrie, are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 12. Trei concurenti se vor duela pentru câștigarea premiului cel mare, dar și pentru titlul de cel mai bun bucătar. Janni Alexandridis este cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu și se numără printre finaliști, alături de colega lui de echipă, Ioana Dehelean,și Valentin Timofte, din echipa lui Sorin Bontea.

Janni Alexandridis este concurentul care a reușit să-l convingă pe Florin Dumitrescu de faptul că merită să primească celebrul cuțit de aur care dă șansa celui care îl posedă să meargă direct în etapa battle-urilor. Tânărul a demonstrat pe parcursul competiției că a meritat cuțitul de aur și i-a impresionat la fiecare battle pe cei trei chefi.

Janni Alexandridis este bucătar chef și la vârsta de 23 de ani are o experiență inedită în bucătărie. Acesta a gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Muller și Lewis Hamilton.  Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viața',  a spus Janni Alexandridis la auditii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton