Ce propunere neașteptată a primit Lia Bugnar de la Anghel Damian, după despărțire: „N-am manipulat eu nimic. E ceva foarte straniu...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce propunere neașteptată a primit Lia Bugnar de la Anghel Damian, după despărțire. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani de zile. Ei bine, în urmă cu mai bine de un an și jumătate, totul s-a terminat între ei, moment în care el a început o relație cu Theo Rose, alături de care a devenit și tată pentru prima dată. Chiar și așa, cei doi încă colaborează din punct de vedere profesional și se întâlnesc deseori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, nu! Asta nu o spunem noi, ci chiar Lia Bugnar a declarat de mai multe ori că între ea și Anghel Damian este o relație frumoasă, bazată pe respect, fiind vorba la mijloc doar despre activitatea profesională. Amândoi se ocupă de serialul „Clanul„, care a prins foarte bine la public, astfel că, din lipsă de personaje, Anghel Damian i-a făcut o propunere fostei sale iubite.

lia-bugnar-3-e1670485054205lia-bugnar-3-e1670485054205

Citește și: Cum au colaborat Anghel Damian și Lia Bugnar la serialul Clanul, după despărțire. George Ivașcu dă din casă: „E important să se știe lucrul acesta”

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…”

Citește și: Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars: „Când am auzit că și el a făcut, îmi venea să…” Ce a dezvăluit despre fratele lui Iancu Sterp

Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…' / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Ce propunere neașteptată a primit Lia Bugnar de la Anghel Damian, după despărțire

Lia Bugnar a povestit recent cum a venit propunerea de la Anghel Damian privind un nou personaj în serialul „Clanul„. Deși totul părea pus la punct în scenariu, în realitate și-au dat seama că le lipsește o actriță, fiind plecată din țară, astfel că rămași fără personajul de care aveau nevoie în sezoanele 3 și 4, regizorul i-a propus chiar Liei Bugnar să preia acest rol.

S-a ajuns în situația în care nu avea cine. Jur. Adică noi ne-am dorit tare o anumită actriță, și eu și Anghel, și n-a fost să fie. Ea a plecat din țară și ne-am trezit că urmau filmările și până la urmă Anghel mi-a zis că de ce nu fac eu. Așa am aterizat. După care te iei în serios că nu ai ce să faci, dacă tot ai intrat în horă joci. Cam asta. Dar, în general, mai ales când este să scriu la film, nu vreau să-mi pun toate ouăle în același coș că este prea riscant', a declarat Lia Bugnar în cadrul unui interviu pentru ego.ro.

Lia Bugnar: „Eu o să fac treaba aia. Orice actriță ar fi refuzat-o…'

Lia Bugnar a recunoscut că nu s-a gândit că ea ar putea face acel rol, mai ales că ea scrie și se ocupă de alte detalii, însă într-un final a acceptat. Ba mai mult, a explicat că are o scenă pe care orice actriță ar fi refuzat-o, însă ea este nevoită să facă „treaba aia„, așa cum s-a exprimat ea, fără a da prea multe detalii despre ce urmează să se întâmple în ultimul sezon. Toți au rămas fără cuvinte când au auzit propunerea lui Anghel Damian, dar mai ales răspunsul pozitiv venit din partea ei.

Chiar o să avem, se întâmplă. Așa s-a dus acțiunea, n-am manipulat eu nimic. Dar într-adevăr e ceva foarte straniu. Ai un statut de mic Dumnezeu și când tu ești într-un fel propria ta marionetă, că și pe tine te miști, e tentant uneori să trișezi, dar nu am făcut asta. Chiar o să vedeți, dacă o să urmăriți sezonul ăsta, ultimul, că la un moment dar mi-am dat o secvență pe care nu știu, oricare actriță ar fi refuzat-o, iar eu o să fac treaba aia. Toată lumea s-a șocat și m-a întrebat dacă sunt sigură. Le-am zis că da, că așa mi se pare că este cinstit și așa ar merge povestea, așa este cursul firesc al poveștii', a explicat scenarista.

Lia Bugnar, despre serialul „Clanul„

Mulți au spus la începutul serialului „Clanul„ faptul că este copy după un serial turcesc. Ei bine, Lia Bugnar a explicat acum că este cumpărat de la turci, însă doar primele episoade. Ba mai mult, a spus clar că noile sezoane sunt cu totul și cu totul diferite față de ceea ce se întâmplă în cel turcesc, precizând că ea și Anghel Damian nici măcar nu au văzut acel scenariu și nici nu au urmărit serialul.

N-am avut niciun fel de obligativitate. În afară de primele două episoade în care practic am spus bancul inițial de la turci, pentru că fusese cumpărat și am preluat, dar apoi nici eu, nici Anghel, nici nu am citit și nici nu am văzut filmul ăla. Real. Diferența că între noi și turci este că foarte multe personaje, care la ei aproape nu existau, la noi au ditamai partiturile. La ei, prin cultură, care e patriarhală, femeile nu prea au roluri. Ele sunt doar decorative, sunt acolo să fie frumoase, să se îndrăgostească cineva de ele. La noi sunt da-te dracului femeile. În serial. Și pot să zic că în mare parte meritul meu pentru că eu cred foarte tare în actrițele din acest film. Sunt bune, sunt extraordinare. E așa o prostie să lași doar niște bărbați să se împuște între ei, să se tot alerge. Cât să te uiți la treaba asta? Femeile realmente potențează povestea bărbaților', a explicat actrița.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton