Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea: „Nu suntem proprietarii nimănui. Dacă m-ai înșela...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar iubire dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. Au mereu grijă să își demonstreze iubirea unul în fața celuilalt prin gesturi simple dar speciale, dar și să petreacă timp de calitate împreună. Recent, Cristina Șișcanu și-a dorit să vadă ce părere are soțul ei despre infidelitate, așa că nu a ezitat și l-a întrebat cum ar reacționa dacă l-ar înșela. Așa cum era de așteptat, răspunsul nu a întârziat să apară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea. Mădălin Ionescu a primit o întrebare cu adevărat neașteptată din partea soției lui, însă nu a ezitat și a spus clar cum crede el că ar reacționa dacă ar afla că a fost înșelat de ea, dar și ce s-ar întâmpla cu relația lor după acest gest. Fără a ezita, în primul rând, Mădălin Ionescu a explicat clar că nu ar avea o reacție agresivă fiindcă nu-i stă în caracter.

madalin-ionescu-a-spus-adevarul-despre-relatia-cu-cristina-siscanu-.-cum-si-a-putut-descrie-propria-sotiemadalin-ionescu-a-spus-adevarul-despre-relatia-cu-cristina-siscanu-.-cum-si-a-putut-descrie-propria-sotie

În continuare, a pus punctul pe 'i' și a dat de înțeles că relația lor s-ar termina după aflarea unei astfel de vești, astfel că nu ar avea vreo reacție neașteptată, ci doar ar lăsa lucrurile așa cum sunt, i-ar respecta decizia soției, însă nu ar putea trece cu vedere vreodată, ajungându-se astfel la divorț.

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate”

Citește și: Câți bani au plătit Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru o masă la un restaurant din Grecia: „Un platou mare cu scoici. Vi se pare…'

Citește și: Sorinel Copilul de Aur a fost bătut la o nuntă din Călărași, după a refuzat să cânte peste program. Poliția a deschis o anchetă: „Prejudiciu de 7.000 de lei'

Citește și: Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Ce mesaj i-a transmis artista medicului care a asistat-o la naștere: „Aveam emoții amândouă. După anestezie…'

Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea

Mădălin Ionescu este de părere că infidelitatea este o decizie și nu o greșeală, astfel că nu ar putea trece peste un astfel de gest indiferent cât de mult o iubește pe Cristina Șișcanu. De asemenea, de la sine înțeles este că nici el nu ar putea face acest pas, atât timp cât este fericit cu familia sa și se înțelege foarte bine cu soția lui, alături de care trăiește un mariaj de 12 ani.

Adică dacă m-ai înșela?! Cred că în niciun caz n-aș reacționa agresiv, pentru că nu suntem proprietarii nimănui. E decizia ta, ar fi decizia ta, eu n-aș putea să-ți urez decât succes în viață. Una e să ai niște… o imaginație, să fii pe moment sub impactul unui articol, unui film, unui un vis, niște secvențe pe care ți le poți analiza singură, niște vulnerabilități și alta ar fi să duci la capăt un gând și să săvârșești fapta, din punctul meu de vedere, pentru că până la urmă asta face diferența între noi și regnul animal, decizia', au discutat cei doi în podcastul moderat de Cristina Șișcanu, potrivit Wowbiz.

Ce părere are Cristina Șișcanu despre infidelitate

Ei bine, în urmă cu mai mult timp, și Cristina Șișcanu a fost întrebată de către marea comunitate de fani din mediul online dacă ar putea trece peste infidelitatea soțului ei. Fără a sta pe gânduri a spus clar că relația lor este un extrem de strânsă și de puternică, motiv pentru care nu a luat vreodată acestă variantă în calcul. Totuși, dacă s-ar întâmpla, este convinsă că nu ar putea trece peste, dar și că nimic nu o să mai fie vreodată la fel în relația lor.

Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. E greu să răspund la ea, pentru că relația noastră este foarte strânsă, profundă trup și suflet, nu știu ce ar însemna, un sfârșit probabil. Chiar dacă, să zicem, aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea. S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Aproape 12 ani de când suntem împreună și am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal', a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Care este secretul căsniciei lor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au parte de un mariaj extrem de frumos și formează o familie demnă de invidiat, astfel că mulți se întreabă care este secretul căsniciei lor și cum fac ca lucrurile să meargă atât de bine. Ei bine, se pare că au învățat, de-a lungul celor 13 ani de iubire, să se respecte reciproc și să-și facă mereu timp unul pentru celălalt. Ba mai mult, chiar ea a mărturisit că secretul relației dintre ei este chimia unică, care s-a păstrat la fel de puternică în prezent.

Cum rezistăm împreună, eu și soțul meu, Mădălin Ionescu, de 13 ani? Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceiași direcție, profesional ne susținem reciproc. Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea.

Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt.', a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton