Florin Dumitrescu, după ce a văzut cine l-a înlocuit la Chefi la Cuțite: "Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin Sărbătorile"

 Dumba Gabriela
.

Florin Dumitrescu a avut o primă reacție când a aflat cine l-a înlocuit la Chefi la cuțite, cunoscut fiind faptul că bucătarul și-a dat demisia, împreună cu colegii lui, în urmă cu două luni. Ei bine, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea au fost înlocuiți în cadrul emisiunii Chefi la cuțite de alți patru bucătari profesioniști. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia sunt noii jurați ai show-ului culinar de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea au anunțat că și-au dat demisia de la Chefi la cuțite și au clarificat că nu din cauza banilor. Cu toate astea, nu au precizat, concret, despre ce motiv a fost vorba, însă nu au avut de gând să revină asupra deciziei și producătorii Chefi la cuțite s-au văzut nevoiți să caute alți bucătari.

3454334543

Ce reacție a avut Florin Dumitrescu atunci când a aflat cine l-a înlocuit la Chefi la Cuțite

După ce Antena 1 a anunțat cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut o postare pe rețelele de socializare, lăsându-i pe fanii îngrijorați de soarta lui, să interpreteze cum consideră.

„Gânduri de azi:

  • salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
  • dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!
  • am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.
  • încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
  • voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!
  • Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc', se arată în postarea făcută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Florin Dumitrescu a primit numeroase comentarii la postările lui legate de schimbările făcute de producția Chefi la cuțite în cadrul concursului.

Azi, Antena 1 a rupt secretomania și ne-a dezvăluit cine sunt cei 4 viitori chefi. Sincer, nu îmi place niciunul, pentru că nu cred că vor emana carisma pe care o emanați voi. Și de ce sunt patru nu înțeleg', este unul dintre comentarii.

„O să ne fie dor de voi! Emisiunea devine banală…', a scris altcineva.

Chef….dragul meu, frumosul meu, unul dintre cei'trei magnifici', așa cum cu drag și respect îmi plăcea să vă spun, n-am pierdut niciun sezon cu voi trei, ca să aflu azi că nu mai sunteți în emisiunea mea preferată…pe care sigur nu o voi mai urmări…dar,cel mai important e să fii sănătos și fericit cu familia frumoasă pe care o ai, și…să ne dați de veste, unde veți fi voi, voi fi si eu și ca mine, mulți fani ai voștri…au pierdut enorm cei de la Antenă, n-au știut să vă păstreze', a fost alt comentariu.

Citește și: Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari: „Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite. Cum arată promo-ul noului sezon Chefi la cuțite

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații neașteptate despre Mona Segall, după ce a fost dat în judecată de Antena 1: „Pentru mine va fi icoană! Îmi pare rău pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Au fost răutăcioși’

Ce a declarat Florin Dumitrescu după demisia de la Chefi la cuțite

Pe contul de Instagram, Florin Dumitrescu a vorbit despre motivul din spatele plecării de la Antena 1.

Fostul jurat de la Chefi la Cuțite le-a mărturisit internauților faptul că, pentru moment, nu poate să dezbată prea mult aceste zvonuri (n.r. – că a fost nemulțumit de banii primiți de la Antena 1). El a precizat că atunci când va veni momentul potrivit o va face.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice', a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată', spunea Mona Segall, producătorul Chefi la cuțite, în urmă cu două luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton