Ce reacție a avut tatăl Lidie Buble după ce a văzut-o pe fiica lui cu părul roșu: "A avut un șoc: măi fată, dar ce-ai pățit? Trebuie dați în judecată"

 Oana Pantazi
.

Ce reacție a avut tatăl Lidie Buble după ce a văzut-o pe artistă cu părul roșu. Artista provine dintr-o familie cu 11 copii și a primit o educație destul de strictă, dat fiind că tatăl ei este pastor penticostal. așadar, nu este de mirare că tatăl artistei nu a reacționat tocmai bine când și-a văzut fiica vopsită într-o nuanță de roșu-aprins.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că este pastor penticostal, nu e de mirare ce reacție a avut tatăl Lidiei Buble după ce și-a văzut fiica vopsită într-o nuanță de roșu-aprins. Artista a vorbit cu umor despre momentul în care tatăl ei a văzut-o după schimbarea de look la care a optat pentru piesa „Roșu nuclear'. Iată pe cine a dat vina artista pentru culoarea prea aprinsă pe care și-a făcut-o!

296015937_596187915209872_1400656054268986255_n296015937_596187915209872_1400656054268986255_n

Ce reacție a avut tatăl Lidie Buble după ce a văzut-o pe fiica lui cu părul roșu

Lidia Buble a povestit nu o dată despre relația extraordinară pe care o are cu familia ei, dar și despre respectul pe care li-l poartă părinților ei. Artista a mărturisit recent că a avut temeri privind reacția tatălui ei după ce și-a vopsit părul într-o culoare destul de aprinsă, pentru piesa „Roșu nuclear', pe care a lansat-o luna trecută. Asta în condițiile în care pastorul nu prea este de acord cu acest gen de schimbări, după cum spune fiica lui.

„Trebuie să-ți povestesc reacția lui tati. Mie îmi era frică că, na, tati nu prea este el cu unghii vopsite, cercei, păr vopsit. Și într-o zi, na, deja toți frații mei, surorile mele știau de schimbare, părinții nu. Mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să-i sun pe facetime. Am zis prima dată să o anunț pe mami.

Ce să vezi, că am avut ghinion. Nu a răspuns mami pe facetime, ci a răspuns tati. A avut un șoc și mi-a zis: măi fată, dar ce-ai pățit? Măi Lidia, dar ce ți-ai făcut? În momentul ăla m-am blocat' , a dezvăluit Lidia Buble pentru Ego.

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună.Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț al lui Cristian Gațu, după acuzațiile de infidelitate: „Mi-am ales cu mâna mea soarta'. Cum vrea fostul sportiv să împartă averea și ce pretenții are soția

Citește și: Romanița Iovan a început o relație cu Adrian Iovan când acesta era căsătorit. Sfatul primit de creatoarea de modă de la o măicuță: „Era duhovnicul meu'

Neștiind cum să iasă din situație, Lidia a pasat vina, încercând să-și convingă tatăl că a fost doar o eroare, care nici măcar nu-i aparține.

„Pentru că nu am avut curajul să-i spun că a fost decizia mea să îmi schimb și să îmi fac părul culoarea asta trăsnită, i-am zis că m-am dus la market și mi-am cumpărat un șampon și m-am trezit cu culoarea asta de păr, iar acum nu mai am ce să fac. La care tati, foarte serios așa, mi-a zis că trebuie dați în judecată că scrie ceva pe ambalaj și te trezești cu altceva', a completat Lidia Buble.

Artista a dezvăluit și că s-a temut literalmente de reacția tatălui ei, iar asta a făcut-o să se ascundă în spatele unei minciuni nevinovate.

„Eu am un respect foarte mare pentru părinții mei și mi-a fost teamă pentru că m-a luat pe nepregătite, adică pe nepusă masă. Nu mă așteptam să răspundă tatăl meu și când i-am văzut reacția, că a fost efectiv șocat, nu înțelegea de la un păr șaten, frumos, natural, cum m-a lăsat Dumnezeu, de ce mi-am stricat eu părul', a mai spus Lidia Buble pentru sursa citată.

Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase

Deși a cunoscut succesul pe plan muzical, nu a uitat niciodată de unde a plecat. Dimpotrivă, Lidia Buble și membrii familiei și-au unit mai mult relațiile și sunt mai apropiați ca niciodată. Artista este, de altfel, un om credincios, iar tatăl său i-a dat cele mai bune sfaturi în ceea ce privește relațiile amoroase.

La 30 de ani, Lidia Buble se bucură de libertate și de tinerețe, chiar dacă părinții îi mai atrag atenția că ar fi momentul să se așeze la casa ei. Artista și-a amintit cum tatăl său, pastor la biserică, a sfătuit-o să-și găsească un bărbat credincios.

De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a spus ea în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton