Ce reacție a avut Adrian Enache când a aflat că va fi bunic. Fiica lui, Diana, l-a dat de gol: „A fost puțin descumpănit, dar acum este topit. Ba chiar cred că mă ceartă că…”

 Tudorache Simona
.

Diana Enache se declară cucerită de rolul de mamă și îi pare rău că nu a făcut acest pas mult mai devreme. Adrian Enache, tatăl ei, e pur și simplu fascinat de nepoata lui și nu ezită să petreacă timp cu ea atunci când are timp. Artista e sprijinită de cei din familie în creșterea Mariei, dar are și o femeie care o ajută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diana Enache s-a îngrășat 15 kilograme în timpul sarcinii, dar a reușit să scape rapid de ele, iar acum se află într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a născut cu o zi mai devreme de când avea cezariana programată, semn că Maria și-a dorit să descopere cât mai rapid lumea. Ar putea vorbi ore în șir despre fetița ei. Maternitatea o împlinește, iar fericirea i se citește pe chip.

diana-456diana-456

Ce trăiește Diana Enache de când a devenit mamă

Diana Enache trăiește un sentiment special de când a devenit mamă. „Este unic, este minunat. Parcă acum îmi pare rău că n-am făcut-o mai devreme. Ți se schimbă viața la 180 de grade, dar într-o manieră frumoasă. Și cred că dacă ți-ai dorit din suflet lucrul ăsta, toate problemele și greutățile care mai apar pe parcurs se depășesc mult mai ușor', a spus Diana Enache, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Ce reacție a avut Adrian Enache când a aflat că va fi bunic

Diana Enache a aflat că e însărcinată. atunci când se afla în turneu în America. Pe la jumătate turneului am avut grețuri. Am făcut testul în America și mi-am dorit foarte mult să-l fac în Las Vegas. A fost foarte greu pentru mine. Dormeam trei ore pe noapte, patru maxim. Era un program înfiorător', a mai spus fiica lui Adrian Enache.

Inițial, Adrian Enache și-a considerat fiica prea mică pentru un astfel de rol. Acum o vede pe micuța Maria ca pe o minune.Nu mai vine pentru mine, vine pentru Maria. Este îndrăgostit. Mi-a zis și el, dragostea de bunic e atât de diferită de dragostea de tată. El a fost puțin descumpănit, dar acum este topit. Ba chiar cred că mă ceartă că n-am făcut-o mai devreme. I-a cântat din maternitate', a povestit Diana Enache.

Diana Enache a născut cu o zi mai devreme. Fiica lui Adrian Enache era programată pentru cezariană

Solista era programată la cezariană, dar a ajuns să nască mai devreme cu o zi. Diana Enache a mers la un salon de frumusețe, dar nu a mai revenit acasă, asta pentru că a ajuns direct la spital.

Ziua de 27 septembrie. M-am trezit, mi-am băut cafeluța. M-am dus la coafor, pentru că eu aveam programările făcute. Pentru că nu puteam să nasc fără bucle. După m-am dus la biserică, m-am rugat. Și în drum spre mașină, de la puterea divină, așa, am simțit o durere înspre rinichi. Au mai trecut 40 de minute și au început să ma ia bufeurile.

Până la urmă am sunat-o pe doctorița mea și m-am dus și când mi-a pus aparatul de monitorizare, contracții de 80%. Am născut spre seară. Când a vrut ea, atunci a venit. Nici nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Totul mi s-a părut că a durat foarte puțin. A fost un sentiment unic și abia după ce a trecut anestezia am realizat ce se întâmplă', și-a amintit Diana Enache.

Câte kilograme s-a îngrășat Diana Enache în timpul sarcinii

Artista nu a luat decât câteva kilograme în greutate, așa că a reușit să scape de ele rapid. Eu am luat 15 kilograme, dar nu pot să zic că m-am abținut de la ceva. Eu, de fel, am un stil de viață destul de sănătos. Am făcut sport de mică. Am făcut tenis, apoi înot, apoi am luat-o pe calea artistică și am continuat cu sportul, cu sală. Dar nu am făcut excese. Nu pot să zic că am mâncat 15 gogoși că sunt însărcinată.

M-am gândit că tot mie îmi va fi greu. Probabil m-a ajutat și vârsta și gena. Și le-am dat destul de repede jos. Adică, acum sunt la kilogramele pe care le aveam înainte, dar nu sunt importante doar kilogramele.

Important e ce se vede, cum stă carnea pe tine. Așa că nu mai fiți obsedate cu cântarul ăla. Eu m-am cântărit la final, pentru că vedeam că totul e în grafic. Dar te ajută și vârsta, așa că, fetelor, faceți copii tinere', a mărturisit Diana Enache.

Citește și: 'Dorian ar trebui să iasă din viața publică, să își pună cenușă în cap sau, dacă rămâne, să facă doar campanii antidrog…' Adriana Bahmuțeanu l-a criticat dur pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan / EXCLUSIV

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut multe peripeții în ziua nunții: „A plouat cu spume, cu rochia de mireasă a fost o aventură…”. Ginerele a fost uitat în fața casei, iar Monica Anghel a cântat melodia pe care și-o aleseseră pentru dansul mirilor / EXCLUSIV

Citește și: Tavi Clonda critică părinții care compensează prin cadouri timpul pierdut cu copiii: „Banii completează fericirea, dar…” / El și Gabriela Cristea investesc sume exorbitante pentru păpușile fiicelor

Citește și: Geanina Ilieș, surprinsă în direct la Antena Stars de fiul și mama ei: „Familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt foarte emoționantă, sunt lacrimi de fericire!”

Citește și: „Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil. Am scăpat…”. Reacția halucinantă a lui Alex Dobrescu după ce Cristina Cioran a anunțat că are un nou iubit

Cine o ajută pe Diana Enache în creșterea micuței Maria

Solista are ajutoare de nădejde în creșterea micuței Maria, printre care și o măicuță de la mânăstirea Pasărea. „Nu sunt geloasă, am avut așa momente în care toată lumea din casă era concentrată pe Maria. Am o doamnă care mă ajută și cu curățenia și cu casa. Am o relație specială cu o măicuță, de la Pasărea, care mă ajută de fiecare dată când poate. Este mai ceva decât o bunică. Și în perioada sarcinii a avut grijă de mine', a mai dezvăluit ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton