Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu: „Faptul că mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel…”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce anume a convins-o pe Andreea Bălan că Victor Cornea este partenerul potrivit. Andreea Bălan și Victor Cornea sunt unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz. Cei doi se înțeleg de minune în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani. Artista și tenismenul au multe aspecte în comun, însă Andreea Bălan a dezvăluit care a fost elementul decisiv pentru relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Cornea, iar cei doi par a fi de nedespărțit. Într-adevăr, cântăreața și sportivul de performanță petrec momente minunate împreună, iar fiicele Andreei Bălan se înțeleg foarte bine cu partenerul mamei lor. Victor Cornea este de asemenea tatăl unui băiețel, pe nume Luca, dintr-o relație anterioară. Se pare că ceea ce i-a apropiat foarte mult pe Andreea Bălan și pe Victor Cornea a fost faptul că ambii sunt părinți. Artista a dezvăluit abia recent că acest lucru a avut un rol decisiv în a-l alege ca partener.

andreea-balan-victor-cornea-6andreea-balan-victor-cornea-6

Ce reacție a avut Andreea Bălan când a aflat de la Victor Cornea că are un fiu

Andreea Bălan a oferit câteva detalii importante despre cum a decurs prima întâlnire cu Victor Cornea. Faptul că tenismenul i-a spus vedetei, încă de la începutul relației, că are un fiu, a contat foarte mult pentru cântăreață.

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea și cum gestionează diferența de vârstă: „În alte țări nu se pune accent atât de mult, sufletul este cel care contează cu adevărat’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg fiicele Andreei Bălan cu iubitul acesteia, Victor Cornea și ce relație au cu George Burcea, tatăl lor biologic: „Nu îi simt lipsa, deoarece…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5, este însărcinată. Imaginea cu burtica de gravidă

Citește și: Monica Davidescu a rămas fără mamă când era foarte mică: „A părăsit lumea asta când eu aveam 3 ani și jumătate'. Cine le-a crescut pe cele trei surori orfane

'Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație', a declarat Andreea Bălan pentru Ego.ro.

Andreea Bălan: „Dacă eu aleg un bărbat…”

Încă dinainte de a-l întâlni pe Victor Cornea, Andreea Bălan a simțit că omul pe care îl va avea alături va fi acceptat imediat de cele două fiice. Și chiar așa s-a întâmplat, căci Victor Cornea are o relație frumoasă și micuțele Ella și Clara.

'Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi.', a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan, despre relația lui Victor Cornea cu fiicele ei: „S-a integrat foarte bine”

Victor Cornea a știut cum să se integreze în familia Andreei Bălan și să se facă plăcut de fiicele ei. Artista e de părere că tenismenul a devenit o a doua figură paternă pentru ele, având în vedere că tatăl micuțelor, George Burcea, este plecat în Statele Unite și îl văd destul de rar.

'Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem', a mai spus vedeta, pentru publicația citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton