Ce regret are Constantin Enceanu legat de regretata lui mamă: "Foarte supărat am fost pe ea, am condamnat-o"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este cel mai mare regret al lui Constantin Enceanu, la moartea mamei sale. Constantin Enceanu, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări', cu Denise Rifai, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. Artistul mărturisește că a judecat-o pe mama sa, după ce aceasta a murit, măcinată de boală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu și-a deschis sufletul la show-ul lui Denise Rifai, „40 de întrebări”, unde a mărturisit că a suferit două mari pierderi la viața lui, moartea mamei și cea a bunului prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian. Artistul de muzică populară a dezvăluit că mama sa a făcut mari sacrificii, pentru ca el să-și urmeze visul de a deveni cântăreț, chiar dacă eforturile depuse au costat-o sănătatea. Enceanu i-a reproșat, mereu, mamei sale că nu se odihnește, iar după ce a murit a judecat-o pentru că nu a avut mai mult grijă de ea.

hqdefault-8hqdefault-8

Ce regret are Constantin Enceanu legat de regretata lui mamă

Contantin Enceanu a vorbit despre moartea mamei sale, dezvăluind că aceasta a fost cel mai mare sprijin al său și nu a precupețit niciun efort pentru a-l ajuta. Enceanu regretă faptul că a judecat-o pe cea care i-a dat viață, pentru că nu a lăsat-o mai ușor cu munca și nu a avut grijă de ea.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări', artistul a fost nevoit să răspundă la întrebarea „Pe cine ați fost mai supărat, pe Dumnezeu sau pe mama?'.

„Nu… am fost… în momentele alea normal, am fost supărat pe Dumnezeu că mi-a luat-o de lângă mine, era sprijinul meu, orice chestie cu mama o vorbeam, orice lucru pe care mi-l doream, la mama mergeam și o rugam să mă ajute. A făcut tot posibilul ca eu să fiu un copil fericit și să am tot ceea ce-mi doresc. Îmi aduc aminte că atunci când am plecat pe drumul ăsta și mergeam la concursuri și la festivaluri, nu aveam costumul tradițional. S-a zbătut, s-a agitat, a plecat cu căruța cu cai pe iarnă, pe viscol, să-mi facă rost de pieptar, să-mi facă rost de cămăși. Foarte supărat am fost pe soartă că mi-a luat-o pe mama așa de tânără.

Citește și: America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!'

Citește și: Actrița Ileana Ploscaru a murit, la 92 de ani. UNITER: „A fost un model de dăruire, de profesionalism și de respect”

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea și a renunțat la procesul de calomnie împotriva lui. Motivul: „Cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să…'

Citește și: „Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite'. Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia

Am fost într-o oarecare măsură supărat pe ea pentru că îi spuneam să lase munca mai ușor, să aibă grijă mai mult de ea, să nu mai meargă la munca câmpului, să țină un regim. Aici am condamnat-o un pic, n-a avut grijă de dânsa, a avut mai mult grijă de noi, a avut mai mult grijă de familie, de animale, pentru că aveam animale foarte multe și pe dânsa s-a lăsat pe ultimul loc. Oarecum cred eu că vina e împărțită, jumătate pentru mama, jumătate pentru Cel de Sus. Mi-aș fi dorit, mi-aș fi dorit să o am în viață, mi-aș fi dorit și la vârsta asta să o știu așa în bătătură, pentru că nu-ți imaginezi ce înseamnă să te duci acasă, la casa părintească, să nu te aștepte nimeni, să nu-ți deschidă poarta nimeni și acolo să te simți ca un străin. E dureros!', a fost răspunsul lui Contantin Enceanu.

Constantin Enceanu, marcat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu o să mă împac niciodată”

O mare lovitură pentru Constantin Enceanu a fost moartea bunului său prieten, marele interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Enceanu și Mîțu Stoian au avut o relație specială, iar momentul în care acesta a trecut în neființă l-a doborât pe artist.

„Nu m-am împăcat cu moartea lui, n-o să mă împac niciodată. A fost prea dură moartea lui Petre. A fost prea dură, în primul rând, cu el și apoi cu mine, pentru că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. În momentul când am aflat vestea asta cumplită am oprit mașina și am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am spus că nu se poate să faci o astfel de nedreptate. S-a rupt ceva din mine și am zis: «Doamne, nu poți să fi atât de rău. De ce?!».(…) Am început să urlu. Lucrurile erau atât de frumoase și Petre avea atât de multe lucruri de spus în viața artistică. Nu poți să îi frângi aripile unui om atât de dur. Vorbeam la telefon cu domnul profesor Gușman, impresarul lui Petre, care era la spital și îmi spunea că deja nu este bine, că pulsul a scăzut.

Vorbind cu dânsul la telefon, Petre a murit. Atunci am închis telefonul, am oprit mașina și am început să urlu. De data asta, așa cum am mai spus, am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu, dar poate că El a știut mai bine ce face. Ce am pus în versurile cântecului dedicat lui Petrică, a fost ceea ce am simțit. Drept dovadă, impactul a fost extraordinar de mare. În numai câteva săptămâni a avut aproape 3 milioane de vizualizări, ce nu este la îndemâna oricărui cântec, mai ales dacă este trist. Lucrul acesta spune multe', a spus Constantin Enceanu, cu ochii în lacrimi.

FOTO: Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton