Ce regret are Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan și a rămas fără permis: "Prostia costă. Mă uit și plâng..."

 Oana Pantazi
.

După ce a fost prins drogat la volan și și-a asumat vina, acum Dorian Popa își regretă fapta, cu atât mai mult cu cât a rămas pieton vreme îndelungată. Acum, artistul nu poate decât să se uite lung spre superbul său bolid Lamborghini Huracan, pe care a dat nu mai puțin de 300.000 de euro, la bordul căruia nu se va urca prea curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de polițiști în trafic și s-a descoperit că vloggerul consumase substanțe psihoactive. Cercetările au demonstrat, ulterior, că Dorian Popa consumase canabis. Asta a dus, evident, la suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă îndelungată. Acum, Dorian Popa își regretă, cu siguranță, alegerea de a consuma substanțe interzise, cu atât mai mult cu cât se uită cu jind spre bolidul său de lux…

6240032262400322

Ce regret are Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan și a rămas fără permis

Dorian Popa și-a asumat deja în fața fanilor săi faptul că a greșit în momentul în care a consumat canabis și, mai mult, s-a și urcat ulterior la volan, însă acum regretele artistului se amplifică pe zi ce trece, mai ales că nu se poate urca la volanul mașinilor sale de lux. În momentul de față, dat fiind că a rămas pieton pentru ceva vreme, Dorian nu poate decât să-și admire bolizii ca la muzeu. Vloggerul s-a cadorisit anul trecut, de Ziua copilului, cu un superb Lamborghini Huracan, în valoare de 300.000 de euro, la volanul căruia nu se mai poate urca deocamdată.

„Prostia costă. Mă uit și plâng… mă uit', le-a transmis Dorian fanilor, odată cu fotografia bolidului său de lux.

Citește și: Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML. Artistul a rămas fără permis de conducere

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat separarea: „Nu mai suntem împreună de o lună'

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele

Dorian nu este la prima mașină de lux, fiind pasionat de bolizi, însă cu siguranță, superbul Lamborghini este cel mai scump. De altfel, artistul recunoaște că mașinile sunt plăcerea lui vinovată.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place', a povestit artistul anul trecut.

Dorian Popa a recunoscut că a consumat canabis

După ce o perioadă a păstrat silenzio stampa, Dorian Popa și-a asumat greșeala și a oferit primele declarații cu privire la nefericitul incident, în cadrul unui clip postat pe canalul său de YouTube. Asta în condițiile în care artistul este unul dintre cei mai importanți influenceri și are o comunitate de fani imensă.

„Astăzi vreau să am o discuție serioasă cu voi, cei care mă urmăriți, dar și cu cei care nu mă urmăresc și, probabil, au aflat de la televizor sau din presă de eveniment. Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis. În primul rând, vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu mine. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante.

Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc. Am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat’, este o parte din discursul lui Dorian Popa de pe YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton