Ce regret are Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat: „Îți dai seama că ne roade puțin. Am fost prea haosați și am uitat...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce regret are Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat. Emi este, în mod oficial, un bărbat însurat, asta după ce s-a căsătorit cu Mădălina. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani, așa că recent au trecut la următorul pas și și-au unit destinele pentru totdeauna. Artistul a vorbit pentru prima dată despre cum a decurs totul la nunta sa cu Mădălina, iar printre aspectele frumoase, nu a putut să nu vorbească și despre cel mai mare regret pe care-l are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce regret are Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat. În urmă cu doar câteva săptămâni, fostul concurent de la Asia Express', Emi, a trăit cel mai frumos și emoționant moment din viața lui, când și-a văzut partenera în rochie de mireasă, și au pășit de mână în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața altarului. A ieșit totul perfect din prisma invitaților, care nu au putut să nu laude evenimentul, însă chiar și așa, artistul are un regret după nuntă!

emi9-1emi9-1

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și logodnica lui, Mădălina, s-au căsătorit: „S-a spus DA'. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Imagini de nuntă: „I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că…'

Citește și: Tzanca Uraganu și Marymar vor fi nași de cununie pentru Anda Adam și Yosif Mohaci: „Ea e fina mea”. Când va avea loc nunta artistei

Citește și: „Poate muri în orice clipă, nu mai are o parte din craniu”. Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

Care este regretul lui Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat

Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au avut parte de o nuntă spectaculoasă, desprinsă parcă din cele mai frumoase povești. Ei bine, chiar și așa, artistul are în prezent un mare regret, pe care însă nu-l poate rezolva în vreun fel. Mai concret, Emi de la Noaptea Târziu are mustrări de conștiință fiindcă nu a imortalizat momentele alături de familia sa și a soției sale mai mult, așa cum se aștepta. Își dorea să apară în mai multe fotografii alături de părinți și toți cei dragi, însă agitația și haosul de pe atunci, l-a făcut să uite complet.

„Nu există perfecțiune, dar a fost 90% perfect. Am fost prea haosați și am uitat detalii personale importante, adică poze cu oameni din familie și ne macină puțin că nu am făcut. În rest, totul a fost ideal. Toți invitații ne-au sunat a doua, a treia zi și ne-au felicitat, au spus că a fost totul foarte frumos. Mica problemă a fost că nu am făcut poze cu familia. Îți dai seama că ne roade puțin…', a declarat Emi pentru Impact.

Ce superstiții a respectat la nunta lui

Ei bine, trecând peste regrete și lucrurile care au ieșit mai puțin plăcut față de cum se așteptau mirii, Emi de la Noaptea Târziu a avut grijă să respecte o serie de tradiții și superstiții. Mai concret, a refuzat să cânte, deși solista i-a dat microfonul la un moment dat, tocmai pentru faptul că acest lucru ar putea aduce ghinion. Prin urmare, i-a lăsat pe colegii săi de breaslă, dar și pe trupa pe care a avut-o, să își facă programul și să facă invitații să se simtă bine.

„Nu am cântat, eu sunt pe vechi. Cred că dacă cânți la propria nuntă, ai ghinion. Mi-a dat o dată solista microfonul și i-am zis că nu vreau. Am avut o trup[ care a cântat orice gen de muzică, am avut de toate. A fost Connect-r, știam ce face și, din punctul meu de vedere, este numărul 1. Și cu rochia de mireasă nu am văzut nici poze, nu știam cum o să fie, o întrebam pe Mădălina și mă mințea și nu înțelegeam nimic. Pantofii i-am văzut înainte, erau pantofi speciali. Făcea repetițiile pentru dansul mirilor, încălțată cu pantofii.', a mai spus Emi

Emi de la Noaptea Târziu a făcut testul verighetei după nuntă

Ei bine, după ce s-a mai liniștit, Emi de la Noaptea Târziu nu s-a putut abține să nu facă testul verighetei, așa cum se spune din vechi strămoși. Mai concret, a tot lăsat mână în jos, chiar în timp ce se afla în piscină, pentru a vedea dacă cade verigheta de pe deget. Se spune că dacă cade este semn rău pentru căsnicie, însă nu e cazul să ne gândim la așa ceva fiindcă la el nu a căzut absolut deloc.

După nuntă, am intrat după două, trei zile într-o piscină, dădeam din mână în apă, nu a vrut să cadă deloc verigheta, asta este, înseamnă că am rămas cu ea pe viață…cu verigheta și cu nevasta. E mișto, suntem la fel, nu s-a schimbat nimic. Noi am făcut cununia civilă marți și am avut emoții mari, am ajuns primul, nici fotograful nu ajunsese.', a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton