Ce regretă Oana Ciocan după despărțirea de Jador: „Cuvintele nu pot descrie..."

 Tudorache Simona
.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit după doar câteva luni de relație, fără să dea prea multe detalii despre motivul care i-a adus aici. Cei doi s-au cunoscut atunci când au intrat în competiția Survivor și s-au plăcut din primul moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Artistul anunța de curând că se pregătește de nuntă cu Oana Ciocan și abia așteaptă să devină tată alături de cea care îi era parteneră de viață. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Oana Ciocan a făcut acum, pe rețelele de socializare, o dezvăluire. A recunoscut că regretă că a părăsit Survivor All Stars.

jador-43-1jador-43-1

Oana Ciocan regretă că a plecat de la Survivor pentru Jador

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul. Acum, pare că tânăra regretă decizia luată. Războinica a făcut mărturisirea după ce a primit un mesaj de susținere de la o urmăritoare.

„Vai, ce superbă, Oana dragă. Îmi pare rău că ai renunțat așa ușor la sezonul All Stars, dar așa a fost să fie! Te urmăresc cu drag, toate cele bune', a fost mesajul primit de Oana Ciocan.

Răspunsul Oanei nu s-a lăsat prea mult așteptat. Tânăra pare că a analizat mai mult faptele și a înțeles că a greșit atunci când nu a mers mai departe la Survivor All Stars.

„Cuvintele nu pot descrie părerea și regretul meu personal privind acest subiect… dar sper că destinul mă readuce acolo pentru revanșă și câștig. Mulțumesc din suflet pentru acest mesaj superb!', a mărturisit Oanei Ciocan.

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Citește și: Oana Radu are un nou iubit, după divorțul de Cătălin Dobrescu și l-a prezentat pe scenă, în timpul unui concert: „Sunt foarte îndrăgostită de tine!”

Citește și: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase: „Nu pot să dau de tatăl meu, actuala lui soție mi-a blocat numărul. Fratele meu a dispărut…'/ Cum se apără

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Oana Ciocan nu vrea să mai fie asociată cu Jador

Oana Ciocan a rupt tăcerea după despărțirea de Jador. Ea a recunoscut că nu vrea să mai fie asociată cu cel care i-a fost iubit și că doar Dumnezeu știe de ce a decis acest final.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit ‘Viaţă, să o facem într-un mod cât mai frumos şi cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toți avem nevoie de asta', a scris Oana Ciocan, pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton