Ce regulă de bază au Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pentru un mariaj solid: "Asta a fost întotdeauna și ăsta este secretul faptului că nu ne certăm niciodată" / Acum, au planuri să se mute de la apartament la casă nouă

.

Clepatra Stratan și Edward Sanda au mariaj echiibrat și după trei ani de la căsătorie. Cei doi artiști consideră că au reușit să rămână împreună și să fie fericiți pentru că nu se ceartă și evită cât pot discuțiile în contradictoriu și tot ce le-ar putea strica legătura într-un fel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Clepatra Stratan și Edward Sanda plănuiesc acum să facă trecerea de la apartament la casă. Cei doi visează cu ochii deschiși la o nouă proprietate, dar nu se grăbesc cu achiziția, pentru că așteaptă ca prețurile să se mai domolească și bugetul să le permită să investească în ceea ce își doresc.

cleopatra-stratan-98cleopatra-stratan-98

Ce regulă de bază au Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pentru un mariaj solid

Clepatra Stratan și Edward Sanda au învățat să lase de la ei pentru ca mariajul lor să nu aibă de suferit. Consideră că certurile nu își au rostul în povestea lor, iar asta îi ajută foarte mult.

„Nu prea ne contrazicem, dar dacă avem ceva mai serios de discutat, să zicem că nu sunt eu de acord sau nu e el, încercăm să ne echilibrăm în funcție de situație. Sunt momente în care las eu de la mine și momente în care lasă el de la el. Asta a fost întotdeauna și ăsta este secretul faptului că nu ne certăm niciodată. Dacă ne certam, nu mai eram împreună acum', spune Cleopatra Stratan, conform Ciao.ro

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Citește și: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase: „Nu pot să dau de tatăl meu, actuala lui soție mi-a blocat numărul. Fratele meu a dispărut…'/ Cum se apără soția tenismenului

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Citește și: Oana Radu are un nou iubit, după divorțul de Cătălin Dobrescu și l-a prezentat pe scenă, în timpul unui concert: „Sunt foarte îndrăgostită de tine!”

Citește și: De ce nu vrea Romina Gingașu copii cu Piero Ferrari: „Pentru Piero sunt capabilă de orice. După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri pentru o nouă casă

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au de gând să își achiziționeze și o nouă locuință, asta pentru că, la un moment dat, vor să își mărească familia. „Avem apartament, dar o să ne luăm casă, dar nu acum, pentru că sunt scumpe', adaugă Edward Sanda.

„Mai așteptăm un pic. Nici cu asta nu ne grăbim.  Vrem să facem totul de la sine, să fie totul așa calculat. Nu ne grăbim atâta timp cât ne place locul în care stăm, ne simțim bine.

Da, bineînțeles, ăsta ar fi pasul următor. Dar mai așteptăm. Nu vrem să ne grăbim, vrem să fim chibzuiți și să fim noi siguri când o să facem pasul acesta', precizează solista.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton