Ce regulă a stabilit Cabral cu fiica lui cea mare, Inoke, stabilită în Olanda: „Când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă. Dacă Doamne ferește se întâmplă ceva...”

 Tudorache Simona
.

Ce regulă a stabilit Cabral cu fiica lui mai mare, Inoke, stabilită în Olanda. Cabral are încredere că își va educa așa cum trebuie copiii și perioada adolescenței, atunci când va fi să vină, nu va fi o problemă pentru Namiko și Tiago. Prezentatorul a trecut prin această etapă cu fiica lui Inoke, care acum locuiește și studiază în Olanda, pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cabral are convingerea că în în primul rând trebuie să ai o bună comunicare cu copilul tău, pentru că așa poți să depășești foarte multe lucruri.

cabral-fericit-cu-sotia-1cabral-fericit-cu-sotia-1

Cabral e pregătit pentru momentul în care Namiko și Tiago vor fi adolescenți și vor vrea să meargă în club

Prezentatorul crede că oricât te-ai pregăti pentru un eveniment, acela tot o să vină în viața ta, nu ai cum să eviți asta. De aceea, acum nu se mai teme de momentul în care Tiago și Namiko vor ajunge la vârsta la care vor vrea să iasă în club.

Eu am învățat de la cea mare, de la Inoke, că îți poate fi frică de orice pentru că acel orice o să vină peste tine. Degeaba îți este frică, degeaba te pregătești. Auzi: „Să îți iei o pușcă mare!'. Să îți iei o pușcă mare să îți dai cu ea în cap pentru că dacă vrea să iasă în oraș, iese în oraș! „Mamă, să o păzești!'. Lasă, lasă, că se păzește singură. E pace.

Atunci când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă: „Mamă, să vezi ce o să fie, cum o să fie!'. Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să îți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută! Educația, cumva, pregătește copilul pentru ce urmează să facă! Noi, când suntem tineri, rupem ușa. Oricum se va întâmpla', spune Cabral, conform Ego.ro.

Citește și: Angelina Jolie susține că Brad Pitt ar fi agresat-o înainte de incidentul din 2016, în fața copiilor: „Atunci l-a părăsit imediat. A marcat prima dată când…”/ Actorii se judecă de peste 8 ani

Citește și: Sofia Vicoveanca îi pune la zid pe cei care fac playback. Artista cântă live la 82 de ani: „Normal că mă ține vocea. Ăștia de 18 ani merg pe bandă înregistrată”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Anca Florescu, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu. În urmă cu 22 de ani cânta în trupa Laguna, acum este vedetă în musicalul Chicago!

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă”

Cabral, despre regula stabilită cu Inoke, fiica sa

Prezentatorul recunoaște că el și fiica lui cea mare, Inoke, au stabilit de la început niște reguli și așa au reușit să nu își depărteze pașii unul de celălalt. Indiferent unde mergea Inoke, Cabral știa.

„Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: „Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!'. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii!

Vreau să știu de unde încep, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva! Știam tot timpul unde e. Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca ai noștri copii să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă', mai spune el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton