Ce relație a avut Sanda Țăranu cu Delia Budeanu, pe vremea când erau colege la televiziunea națională: „Cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească, să ducă vorba, că una dintre noi ar fi vorbit ceva nepotrivit despre cealaltă"

.

Sanda Țăranu regretă nespus dispariția colegei sale de la TVR, Delia Budeanu, care s-a stins la 78 de ani. Fosta prezentatoare TV, ajunsă acum la 85 de ani, recunoaște că și-ar fi dorit să vină la înmormântare, dar pentru că locuiește la Breaza i-a fost imposibil să se deplaseze. Delia Budeanu a fost condusă azi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Sanda Țăranu are multe amintiri cu Delia Budeanu, pe care a apreciat-o întotdeauna. Deși au mai fost persoane care au încercat să le învrăjbească atunci când formau o echipă la TVR, între ele nu au existat niciodată discuții. Ba mai mult, susține că în colectivul lor a fost întotdeauna o atmosferă frumoasă, că se ajutau atunci când era nevoie și că erau întotdeauna acolo una pentru cealaltă.

delia budeanu 7delia budeanu 7

Ce relație a avut Sanda Țăranu cu Delia Budeanu pe vremea când erau colege la TVR

Sanda Țăranu s-a întristat atunci când a aflat de moartea Deliei Budeanu, de care o leagă atât de multe lucruri, dar mai ales o carieră frumoasă în TVR.

Vestea morții ei a picat ca un trăsnet, îmi pare nespus de rău că Delia a plecat din lumea noastră. Am apreciat-o foarte mult, era un exemplu de profesionalism. Nu știu care este motivul decesului, știu doar că era foarte atentă la alimentație, avea o dietă, nu mânca orice.

Aș fi vrut să vin de la Breaza, unde sunt acum, să îi aduc o floare, să vin la înmormântare, însă nu are cine să mă aducă la București, cu mașina, tare rău îmi pare. Condoleanțe familiei!', spune Sanda Țăranu pentru Click.

Sanda Țăranu, despre Delia Budeanu: Fiecare avea personalitatea și frumusețea ei’

Sanda Țăranu mărturisește că între ele nu a existat niciodată vreo concurență, pentru că aveau convingerea că e loc pentru toată lumea și nu aveau pe ce să se certe.

„Eu și Delia ne-am înțeles foarte bine, fiecare avea personalitatea și frumusețea ei, nu era o concurență între noi, de fapt, cu niciuna dintre colege. În colectivul nostru a fost o atmosferă frumoasă, ne-am ajutat, pe ce să ne certăm?

Era loc pentru toată lumea. Îmi amintesc că, la un moment dat, cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească, să ducă vorba, că una dintre noi ar fi vorbit ceva nepotrivit despre cealaltă. Când mi s-a spus asta, le-am invitat pe toate colegele la o cafea și le-am întrebat dacă este adevărat ce se spune, dar au tăcut, semn că nu știau nimic„, precizează ea.

Le-am zis așa: „Dacă cineva vă zice că aș fi spus eu ceva despre vreuna dintre voi, să mă puneți față în față cu persoana aceea', a mai spus Sanda Țăranu,

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton