Ce relație are acum fiica Oanei Roman cu tatăl ei, Marius Elisei: „L-am sunat de ziua mea, pe 8 septembrie, și nimic…”. De ce vrea vedeta să o mute pe Isabela la școala unde învață fiicele lui Pepe / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Oana Roman a avut o vară plină, dar are planuri mari și pentru perioada următoare. După ce și-a răsfățat fiica cu câteva vacanțe de poveste în această vară, vedeta vrea să ajungă cu Maria Isabela și în Cipru, acum, în octombrie. Ba mai mult, Oana Roman ar vrea ca Revelionul să îl petreacă în Dubai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Influencerița și-ar dori să își mute fiica la școala particulară unde învață și fetele lui Pepe, Rosa și Maria. Isa nu își dorește, însă, să schimbe unitatea de învățământ, așa că vedeta îi respectă dorința. Oana Roman și Isabela au fost alături de noi la Viva Influencers Party, eveniment desfășurat de curând la Parklake, și ne-au făcut mai multe mărturisiri despre viața lor și relația cu Marius Elisei.

oana roman 76oana roman 76

Oana Roman vrea să meargă cu Isabela, fiica ei, în Cipru, iar de Revelion să ajungă în Dubai

Isabela, fiica Oanei Roman, a scris câteva compuneri despre destinațiile în care a ajuns cu mama ei în aceste luni. Cele două au fost în Franța, la Sighișoara, în Maramureș, la Târgu Mureș, la mare, dar și la munte. Se au una pe cealaltă și asta e tot ce contează.

„Încă nu mi-am programat vacanța, dar am o prietenă care mă tot bate la cap să luăm o vacanță pentru Revelion. Ea vrea să mergem în Dubai, probabil că o să mergem în Dubai de Revelion. Acum în octombrie are Isa o vacanță. Eu aș fi vrut să merg în Ciopru, că e foarte aproape și e foarte cald. Am zis că o sun pe prietena mea de la agenție', povestește Oana Roman pentru Viva.

Oana Roman vrea să își mute fiica la școala unde învață fiicele lui Pepe, Rosa și Maria

Oana Roman ar vrea să își mute fiica de la școala unde învață în prezent. Vedeta pierde nu mai puțin de trei ore pe drum din cauza traficului, așa că această schimbare ar fi de bun augur. Fiica lui Petre Roman nu se gândește nici la taxa ceva mai mare pe care ar trebui să o plătească la unitatea particulară de învățământ, pentru că ar face orice pentru fericirea Isei.

„A început școala și are de făcut tot felul de machete și de teme complicate. Mie mi se par foarte grele', spune Oana Roman, impresionată de eforturile Isei.

„Am schimbat școala. Eu mă gândeam să o mai schimb o dată, să o aduc la cinci minute de casă, ca să putem merge pe jos la școală, doar că deocamdată nu își dorește, așa că trebuie să mă supun dorinței copilului. Dacă e dorește să rămână la școala unde este acum, asta e. Îndur și țin piept traficului, până în momentul în care ea se va gândi să ne mutăm, poate în clasa a cincea. La școala asta care e mai aproape de casă sunt și două prietene de-ale ei, cu care a crescut, Rosa și Maria, dar vedem”, precizează Oana Roman pentru Viva.

„Eu acolo nu vreau să merg, pentru că este un program foarte strict. Și costă și foarte mult', adaugă Isabela.

„În cele trei ore pe care eu le pierd în fiecare zi, să o duc, să mă întorc, să o iau și să mă întorc, eu aș face banii ăia, pe care i-aș da în plus dacă aș muta-o la școala respectivă. Nu ar fi o problemă asta', susține Oana Roman pentru Viva.

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe, întâlnire neașteptată cu actrița Kate Hudson în vacanța petrecută în Grecia: „Am rugat-o să facă o poză cu noi. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme…”

Citește și: Naomi Campbell s-a folosit de banii organizației de caritate pentru zboruri costisitoare, bijuterii de lux, tratamente spa și țigări. Ce sume a cheltuit

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Ce a scris Alin Oprea în testamentul prin care le lasă toată averea copiilor săi, după ce aceștia și fosta soție l-au denigrat: „Vă dăruiesc vouă toată averea pentru care am muncit o viață!”

Ce relație are astăzi Isabela cu tatăl ei, Marius Elisei

Dacă pe mama ei o are întotdeauna aproape, tatăl Isei, Marius Elisei, a dispărut de ceva vreme din peisaj. Atunci când discuția se îndreaptă către el, Isabela are lacrimi în ochi: „L-am sunat de ziua mea, pe 8 septembrie, când a fost Sf. Mărie, și nimic'.

Oana Roman își mângâie cu duioșie fiica. „Aia e, poate că se vor schimba lucrurile. Doamne ajută! Noi ne descurcăm', afirmă ea.

Foto: Facebook, Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton