Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei: „Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă”

.

Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei. Nu mai este un secret povestea de dragoste frumoasă pe care prezentatoarea TV o trăiește alături de Radu Vâlcan. Cei doi se iubesc la cote maxime, însă întrebarea care stă pe buzele tuturor de mult timp este cum se înțelege aceasta cu socara ei. Din fericire, misterul a fost rezolvat. Adela Popescu a vorbit fără perdea despre relația care există între ea și mama soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei. Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, și-au demonstrat că sun făcuți unul pentru altul, sentimentele fiind foarte puternice între ei. Mai mult decât atât, din rodul iubirii lor au rezultat de-a lungul timpului și trei băieței adorabili, care zi de zi le îi încântă și îi face mai fericiția ca niciodată.

Captura-38Captura-38

O vreme bună de timp, au încercat să își crească singuri copiii. Acum însă nu mai fac față, astfel că și-au anagajat o bonă filipineză. Totuși, cât timp Radu Vâlcan este plecat, Adela Popescu nu ezită să ceară ajutor din partea bunicilor. Nu, nu doar mama ei vine să stea cu cei mici, ci și soacra ei. Iată cum decurg momentele alături de mama soțului ei.

Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:'Cred că îi e dor…'

Citește și: 24 de întrebări cu Adela Popescu. Cel mai mare regret și cea mai mare dorință:„Visul meu este ca să ne mutăm în..' / EXCLUSIV

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu'

Citește și: Câte zile are postul Crăciunului și de ce se ține zi de post negru în Ajunul Crăciunului

Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei

Fără a ezita, Adela Popescu a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soacra sa. Ba mai mult, prezentatoarea TV are numai cuvinte de laudă la adresa ei. E adevărat, însă, că nu locuiește cu socara ei și nici cu mama sa, asta fiindcă vor să aibă parte de intimitatea lor. Cu toate astea, chiar și când Radu Vâlcan nu este prin preajma, soția și mama lui au o relație armonioasă și bazată pe respect.

Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții', a povestit Adela Popescu pentru Unica.ro.

Adela Popescu și soacra ei stau împreună cât timp Radu Vâlcan nu este în țară

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii, astfel că prezentatoarea TV are cu siguranță nevoie de ajutor. Deși a angajat o bonă filipineză, întărește nevoia de ajutor prin mama sau soacra ei. Și cum nu face diferențe între ele, soția lui Radu Vâlcan a ales să o cheme timp de 2 săptămâni pe mama ei, și 2 săptămâni pe mama soțului ei. Astfel, cele două bunici petrec timp de calitate cu nepoții și îi oferă o mânăde ajutor cât timp Radu Vâlcan este placecat pentru filmările de la Insula Iubirii.

Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool', a mai povestit Adela Popescu.

Adela Popescu: 'Sunt un exemplar reușit în general'

Vorbind despre relația pe care o are cu soacra ei, Adela Popescu a ținut să precizeze că nu și-a dorit niciodată să o impresioneze pe mama lui Radu Vâlcan. De asemenea, prezentatoarea TV a explicat că nu și-a dorit să câștige atenția nimănui, știind clar cine este și ce poat să ofere.

Sunt un exemplar reușit în general, sunt o fată politicoasă, nu am simțit nevoia să fac asta', a spus prezentatoarea TV amuzată.

Radu Vâlcan a anticipat discuțiile dintre soția și mama sa

Radu Vâlcan a dovedit de nenumărate ori că este un familist convins. Din dorința de a nu exista discuții și certuri între Adela Popescu și mama sa, acesta încerca pe cât posibil să le anticipeze și diminueze. De asemenea, prezentatorul TV a știut pe ce loc trebuie să fie femeia din viața sa și cea care i-a dat viață, așa că nu au existat conflicte pe seama acestui lucru.

Îi spunea Radu. Radu este mult mai pretențios decât mine, mai ales când vine vorba de mama lui. Nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese. Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea. Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra. De obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine. Atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic.', a mai mărturisit Adela Popescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton