Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei și ce reproș i-a făcut David, recent: "Este cel mai mare critic al meu. Nu știu de la cine a învățat asta, că de la mine nu"

 Dumba Gabriela
.

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei și ce reproș i-a făcut David, recent. Andreea Mantea are o relație de prietenie cu fiul său, David, dat fiind și faptul că l-a crescut singură. La doar opt ani, David este cel mai mare critic al mamei sale, iar Andreea Mantea spune că ține mereu cont de părerile sale. Vedeta Kanal D a povestit, cu amuzament, un episod recent în care David i-a reproșat, între patru ochi, comportamentul de la o nuntă la care au fost împreună, considerat „deplasat” de către băiețel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a declarat în mai multe rânduri că este o mamă exigentă, care vrea să crească un bărbat integru și curajos, dar nici fiul ei nu este mai prejos. David nu ratează nici o ocazie de a-și spune părerea vizavi de ținutele vestimentare ale mamei sale sau comportamentul din societate.

641×450-00-70641×450-00-70

Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei și ce reproș i-a făcut David, recent

Andreea Mantea reușește să îmbine armonios cariera în televiziune cu rolul de mamă pentru David, fiul ei în vârstă de 8 ani. De ceva vreme, puștiul are comentarii acide la adresa mamei sale, purtându-i o grijă aparte.

Doamne ferește! David este cel mai mare critic al meu. Dacă mă vedea în seara asta, dar bine că nu m-a văzut că am plecat direct de la muncă, mă critică. Cu ce mă îmbrac, cum îmi fac părul, dacă îmi vedea astea de la ochi, era râsul de pe lume.

Doamne ferește, dar ce ai pățit? Dar de ce ți-ai pus așa? Dar tu nu vezi că una e strâmbă? Doamne ferește, dar cum să te duci în sandale pe frigul ăsta? Dar de ce îți iei asta?' Măi, este ceva! De ce ai făcut așa? De ce ai zis așa?', a declarat Andreea Mantea pentru Playtech Știri.

Un episod amuzant s-a petrecut după nunta colegul ei, Bursucu. O discuție nevinovată între Andreea Mantea și șoferul de taxi a fost analizată de fiul ei ulterior.

Am fost la nuntă la Bursucu. Și eram în taxi, am plecat de la nuntă: eu, Simona Pătruleasa și David. Am luat o sticlă de apă, îmi era foarte sete și exact la plecare am luat o sticlă de apă, am deschis sticla într-un final și am dat să beau. Și a luat o groapă șoferul și am spus: aoleu, stați ușor, că nu vreau să ajung fără dinți, nu știu ce am zis, nici nu contează, am zis ceva. Hihihi, a râs toată lumea! Ajungem la hotel, ne despărțim de Simona, ea stătea la erajul 1, eu la 2, ea înaintea mea a coborât din lift.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Citește și: Rona Hartner, mărturie cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Ce tratamente naturiste a luat pentru a-și ajuta organismul

Rămân singură în lift cu David și zice: Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?' Dar ce am făcut greșit? Și el zice: Dar cum? Parcă ați râs prea mult! Parcă s-a râs prea mult!' Mamă, dar așa suntem. Da, dar nu cu oameni pe care nu-i cunoști!', a mai povestit Andreea Mantea, precizând că David a așteptat să poarte discuția când au rămas doar ei doi.

Nu știu de la cine a învățat asta, că de la mine nu. Eu, dacă sunt undeva cu el, mă aplec și zic: dacă îți dau un pumn (râde), dar zâmbind. Dacă nu lași asta acum, în acest moment, plecăm acasă!', a povestit ea cum funcționează lucrurile când sunt în public. Suntem speciali, împreună suntem de comă', a conchis ea.

Andreea Mantea este o mamă exigentă

Andreea Mantea este foarte mândră de fiul ei, mai ales că l-a crescut și educat singură.

„Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocată, a declarat Andreea Mantea acum ceva timp.

Evident că sunt mandra de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu daca sunt mandra de el. Nu stiu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios.

El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine„, a mai spus Andreea Mantea.

Deși uneori își dorește să fie mai cuminte și mai ascultător, Andreea Mantea acceptă că David este copil și îl iartă pentru pozne.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton