Ce relație are Camelia Șucu cu fiicele ei, Ioana și Cristina: "Aș vrea să merg cu ele în cluburi. Mi s-a întâmplat ceea ce nu mi-am propus neapărat, să creștem împreună"

 Tudorache Simona
.

Camelia Șucu și-a sprijinit întotdeauna fetele și a încercat întotdeauna să le fie aproape cu un sfat, dar nu și-a impus niciodată dorințele în fața lor. Deciziile le-au aparținut întotdeauna și nu au dat greș. Astăzi, au ales să aibă o carieră tot în antreprenoriat ca părinții lor, Camelia și Dan Șucu, și sunt, de asemenea mame.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Camelia și Dan Șucu au fost căsătoriți timp de 18 ani și au împreună două fete, Ioana și Cristina, care pășesc pe urmele lor, administrând afaceri de milioane de euro. Camelia și Dan Șucu au divorțat în 2004, însă au fost întotdeauna acolo pentru fiicele lor. Dan Șucu este căsătorit astăzi cu Diana Șucu, cu care are doi băieți.

camelia sucu 97camelia sucu 97

Ce relație are Camelia Șucu cu fiicele ei

Camelia Șucu e mândră că fiicele ei au ales drumul antreprenoriatului și astăzi culeg roadele. De asemenea, ambele sunt căsătorite și au copii.

„În primul rând, eu nu am făcut niciodată presiune în a le arăta care este neapărat drumul lor în viață. Le-am lăsat să aleagă singure ce își doresc să facă în viață, să construiască, dar, categoric din exemplul pe care l-au văzut în familie, și de la mine, și de la tatăl lor, era clar că își vor dori să facă antreprenoriat. Sunt bine, sunt sănătoase, au momente când spun că sunt obosite. Este normal că piticii au energie, că dimineața te trezești, îi duci la școală, iar între timp îi mai și aduci de la școală', a povestit Camelia Șucu în podcastul Life Arhitect.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Națională: „Am vrut să vin gratis, mi-au spus că nu se poate. Iau de zece ori mai puţin decât luam prin alte părţi”

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian. De ce nu a vrut să se afișeze cu el până acum: „Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Camelia Șucu, rol important și în viața nepoatelor

Femeia de afaceri recunoaște că e întotdeauna prezentă în viața nepoatelor și participă la discuțiile de pe grupurile de părinți, dar i-ar plăcea să meargă și cu fetele ei în club, alături de care consideră că a crescut.

„Îmi place să ajut pe fiecare, iar acest timp să îl aibă și pentru vârsta lor, iar ele, dacă au timp, să mai danseze și prin cluburi sau să asculte muzică frumoasă, să-și trăiască tinerețea. Eu sunt și pe grupurile de mămici ale nepoatelor și mă duc și la zilele de naștere ale piticilor, dar aș vrea să merg și cu ele în cluburi, cu fetele mele. Mi s-a întâmplat ceea ce nu mi-am propus neapărat, să creștem împreună', a mai povestit Camelia Șucu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton