Ce relație are Carmen Grebenișan cu fostul soț, Alex Militaru. Ce confesiune a făcut influencerița despre actualul iubit: „Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație"

 Tudorache Simona
.

Carmen Grebenișan iubește din nou după divorț și recunoaște că a rămas prietenă cu fostul ei soț, Alex Militaru. Influencerița susține dă drumurile lor se despărțiseră de ceva vreme atunci când a luat decizia separării. Nu a fost ușor, dar nu are regrete. Carmen Grebenișan admite că s-a lăsat ghidată de sentimente și a îmbrățișat fiecare schimbare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carmen Grebenișan are încredere în povestea pe care o trăiește astăzi și are convingerea că împarte multe cu cel de care s-a îndrăgosit. Carmen Grebenișan susține că văd la fel viața, de aceea i-a fost ușor să înceapă la 32 de ani o nouă legătură, una care o împlinește și o face să aibă parte de altfel de trăiri.

carmen grebenisan 44carmen grebenisan 44

Carmen Grebenișan, despre divorț și noua iubire

Carmen Grebenișan recunoaște că nu a plănuit schimbările care au venit în viața ei, dar nu s-a opus lor. Influencerița a lăsat în urmă un mariaj și a ales să trăiască o nouă iubire.

Au avut loc foarte multe schimbări în viața mea și sunt de bine. Da, da (n.r. că iubește din nou). Nu era nimic în plan, așa s-au întâmplat lucrurile, dar nu o să opun atunci când vine ceva. Mie îmi place să merg cumva cu valul sentimentelor pe care le am, mai ales că relația mea anterioară se încheiase cu mult timp înainte să oficializez finalizarea. A avut loc de mult timp (n.r. vindecarea după despărțirea de Alex Militaru), doar că noi rămăsesem prieteni și așa am rămas și acum. Și mă bucur că am rămas așa, că am putut să rămânem în relații bune. Asta ține de cât de deschis ești, de cât de dispus ești să te vindeci, pentru că nu toată lumea e la fel și chiar dacă în 99% din cazuri e rău, poate să existe 1% care să fie bun', a declarat Carmen Grebenișan pentru Antena Stars.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Ce spune Carmen Grebenișan despre actualul iubit

Influencerița are convingerea că are multe lucruri în comun cu actualul iubit, alături de care se pregătește pentru o călătorie de poveste. Cei doi vor pleca în vacanță în Ibiza.

Probabil faptul că avem aceleași valori și același targeturi în viață (…) Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație, pentru că e mai important decât orice flacără', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton