Ce relație are Codin Maticiuc cu fiul lui vitreg: „M-am oferit să plătesc, dar nu a mai continuat. Nu îl simt dedicat...". Mario are aproape 14 ani

 Tudorache Simona
.

Codin Maticiuc are două fetițe, Smaranda și Ilinca, dar e un adevărat tată și pentru fiul soției sale dintr-o relație anterioară. Cei doi se înțeleg foarte bine și se sfătuiesc atunci când viața o cere. Mario are aproape 14 ani, dar a jucat deja în două dintre filmele lui Codin Maticiuc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Puștiul își dorește să își urmeze tatăl vitreg în lumea cinematografiei, iar omul de afaceri e dispus să facă totul ca el să își atingă visul. Codin Maticiuc își susține fiul vitreg așa cum poate. Acum e dispus să îi plătească niște cursuri care să îl pregătească pentru profesia lui de mai târziu.

codin-maticiuc-65codin-maticiuc-65

Mario, fiul vitreg al lui Codin Maticiuc, vrea să joace în filme

Mario e un băiat talentat și își face părinții mândri. El face mult mult sport, dar cochetează și cu filmul. „Băiatul face bine. Merge la școală, face mult sport, multe sporturi face. Este ok! Zice că vrea actorie, câteodată zice că vrea să fie actor, dar nu îl simt dedicat, deși a jucat în ambele Miami Bici, versiunea tânără a lui Ilie Piciu. A zis că vrea să facă niște cursuri, i-am zis să vadă programul, prețurile, să îmi spună și mă ocup eu, dar el nu s-a ocupat. Eu m-am oferit să plătesc, dar nu a mai continuat. Eu vreau să văd că își dorește!'a dezvăluit Codin Maticiuc pentru Playtech.ro.

Citește și: Ioana Năstase amenință că va scoate la iveală lucruri neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul! Este dureros ce mi se întâmplă'

Citește și: Prinţul William, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, bolnavă de cancer: „Toți sunt…' / A fost într-o vizită oficială la un centru de prevenire a sinuciderilor

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…”/ EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan o acuză pe directoarea postului TVR 2 că vrea să o distrugă: „Situația în cauză m-a afectat profund. O femeie care, practic, îmi fusese cândva colegă, luptă acum să mă denigreze”

Citește și: 'Am venit la Sfântul Dumitru pentru că nu puteam avea copilași. Și m-am rugat să mă ajute, să am și eu măcar un prunc. Am venit de mai…' Povestea tinerei din Județul Alba care spune că a rămas gravidă printr-un miracol / EXCLUSIV

Codin Maticiuc lucrează la un alt film

După Miami Bici, Codin Maticiuc mai are în plan un proiect, cu care speră să dea lovitura. Producția va fi filmată în această vară.

Cel mai apropiat este un film care se va filma vara asta. În iulie, august filmăm. Va fi cu mașini, nenorociri, aici pe străzi, în Capitală. Va fi nenorocire. O să auzi cu urechiile, noaptea. Îți vei dori să terminăm mai repede filmările!

Va fi o altă formulă. Eu cu o altă echipă de oameni. Eu am așteptări mari, este îngrozitor de scump. Trag la nenorociri, la bani mulți! Până acum s-au scos banii!', a precizat Codin Maticiuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton