Ce relație are Connect-R cu tatăl lui. Tatăl artistului, primul interviu: "Era foarte timid, datorită educației, l-am ținut mai din scurt. Cu mama lui..."

 Oana Pantazi
.

Ce relație are Connect-R cu tatăl lui. Artistul își iubește enorm părinții și spune cu fiecare ocazie că le datorează reușita lui în viață. De altfel, Connect-R își poartă peste tot părinții cu el… tatuați pe brațul stâng, aproape de inimă. Iată ce dezvăluiri a făcut Ștefan Mihalache, tatăl artistului, despre relația dintre ei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ștefan Mihalache, tatăl lui Connect-R, nu se sfiește să recunoască faptul că a fost un părinte strict și că fiul lui a primit o educație destul de spartană. Asta nu a stricat însă relațiile dintre cei doi, ba dimpotrivă, artistul își iubește părinții enorm și se asigură că nu le lipsește nimic.

6-76-7

Ce relație are Connect-R cu tatăl lui

Provenit dintr-o familie modestă, Connect-R a făcut muzică de mic și nu a lăsat pe nimeni și nimic să îl tragă înapoi, iar idolul lui a fost chiar tatăl său, care i-a dat mereu putere să meargă mai departe. Artistul se mândrește cu părinții lui și i-a adus nu o dată în fața fanilor, fie pe scenă, fie în emisiuni televizate, chiar dacă sunt și acum destul de copleșiți de celebritatea fiului lor.

Ca în fiecare an, Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă, alături de prieteni și de familie. Iar cel care i-a făcut una dintre cele mai frumoase urări a fost chiar tatăl lui.

Citește și: Alex Velea și Connect-R s-au împăcat după mulți ani și și-au cerut iertare unul altuia: „Iubirea conține iertare'/'Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine!'

Citește și: Ana Bodea vrea să își întemeieze o familie cu Valentin Butnaru și așteaptă cererea în căsătorie. Ce diferență de vârstă există între ei: „Cred că cel mai mult admir sufletul lui

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

„Dumnezeu să-l binecuvânteze, să fie sănătos, să crească departe de rele, de ispite, mai ales de ispite că sunt cu duiumul. Și să aibă un echilibru mental, fizic, să știe cum să își impună personalitatea”, a spus Ștefan Mihalache pentru ciao.ro.

Cu această ocazie, tatăl artistului a dat mai multe din casă, vorbind și despre relația creată între ei doi de-a lungul anilor, care este una bună, în pofida faptului că a fost un părinte destul de aspru.

„Da, da este o plămadă bună, cum se spune, în stil duhovnicesc. Dar conexiunea dintre el și mama lui e mult importantă decât conexiunea dintre mine și el. Au o conexiune extraordinară. Cordonul ombilical încă nu s-a…. desfăcut, să zicem”, a spus tatăl artistului, care a subliniat și că fiul lor îi susține financiar și nu numai.

Connect-R, ținut din scurt de tatăl lui, în copilărie

Ștefan Mihalache a mărturisit și că nu i-a dat frâu liber fiului său în copilărie, iar din acest motiv Connect-R era reținut în relațiile cu ceilalți: „Era foarte timid, datorită educației, l-am ținut mai din scurt!”, a mai spus acesta.

Asta nu l-a împiedicat să facă însă și trăsnăi… „Da, locuiam în Dristor, acum vreo 40 de ani, și a plecat fără voia mea, bineînțeles, la lacul I.O.R cu niște băieți care nu erau ok din punct de vedere educațional. Și i-am dat o mică bătaie, dar nu tare… să omor copilul, că nu eram nebun… L-am tras puțin de ureche. I-am zis că, dacă mai face așa ceva, îl bat cu adevărat”, a mai spus :tefan Mihalache pentru ciao.ro.

Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții lui

Connect-R a moștenit talentul tatălui său, care, deși este artist la rândul său, nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Extrem de modești, părinții lui Relu Mihalache sunt un motiv de mândrie pentru fiul lor, care i-a caracterizat într-un mod emoționant.

Invitat în urmă cu ceva timp la podcastul lui Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit în termeni elogioși despre cei care i-au dat viață, descriindu-i cu umor și cu duioșie.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare‘, a dezvăluit Connect-R.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton