Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă"

 Tudorache Simona
.

CRBl și Elena au pornit pe drumuri separate, dar de dragul fiicei lor continuă să aibă o relație armonioasă. Artistul și Alessia sunt foarte apropiați și împart multe pasiuni comune. Elena s-a mutat cu fiica ei din casa unde a locuit până de curând cu CRBL și încearcă acum să își construiască o nouă viață. CRBL și Elena au divorțat după o căsnicie de 16 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

CRBl e teribil de mândru de fiica lui, care la 14 ani adoră dansul și muzica, semn că se va îndrepta asemenea celebrilor săi părinți către o carieră artistică. Alessia și CRBL discută despre tot atunci când se întâlnesc, iar artistul recunoaște că a încercat întotdeauna să o susțină și să îi dea fiicei sale o anumită doză de libertate, dar educația a fost întotdeauna prioritară.

crbl-77crbl-77

Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de mama ei

CRBl și Alessia sunt tată și fiică, dar au și o relație frumoasă de prietenie. Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiați, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool. Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă, respectul, iubirea, acolo rămân destul de sever, nu e cazul Alessiei, ea așa a fost învățată, dar trec mai repede nimicurile', a declarat CRBL, pentru Spynews.ro.

Citește și: Medeea Marinescu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, care e internat în spital: „Sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții. Sunt convinsă că…”

Citește și: Actorul britanic Bernard Hill a murit! Era cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”: „A fost un privilegiu că…”

Citește și: De ce spune Geanina Ilieș că fiul ei seamănă cu Violeta Bănică: 'Poate pentru unii e ceva tabu la început…' Prezentatoarea tv se pregătește de vacanță / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Vlăduța Lupău că e însărcinată a doua oară: „Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta…”. Cum se simte în ultimul trimestru de sarcină / EXCLUSIV

CRBL a anunțat divorțul

CRBL a fost cel care a anunțat divorțul de Elena, în urmă cu o lună, dar a evitat să dea detalii despre motivele care i-au făcut să ia această decizie. Cei doi păreau că au o relație bine sudată și nimeni nu se aștepta la acest final.

Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a transmis CRBL într-un mesaj postat pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton