Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea: "La început mi s-a părut prea... Nu aș fi vrut să înșire femeile, să vină la fetițe..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Bălan a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe George Burcea, tatăl fiicelor sale. Sunt cunoscute certurile lor post divorț și scandalurile publice în care au fost deseori, dar iată că apele s-au liniștit între ei și Andreea Bălan vorbește acum pe un alt ton despre George Burcea și, mai ales, despre actuala lui iubită, Viviana Sposub.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Deși spune că l-a iertat pentru ceea ce s-a întâmplat între ei, Andreea Bălan a precizat că nu mai există niciun fel de comunicare între ea și George Burcea. Cu toate astea, se bucură că și-a găsit o iubită stabilă pentru că asta este un lucru bun pentru fetițele lor, chiar dacă le vede foarte rar.

andreea balan si george burcea rlatieandreea balan si george burcea rlatie

Ce relație are cum Andreea Bălan cu Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Divorțul dintre Bălan și George Burcea a fost unul dificil, între ei izbucnind adesea scandaluri, în timpul cărora și-au adus numeroase acuzați și injurii. Însă, acum , pare că lucrurile s-au așezat cât de cât.

„E bărbatul cu care eu am doi copii. Și fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare. Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!', a spus Andreea Bălan despre Viviana Sposub, citează fanatik.ro.

În podcast-ul lui Jorge, Andreea Bălan a afirmat că l-a iertat pe George Burcea și că a făcut pace cu el- prin meditație, căci, în realitate, nu au vorbit.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, nu vorbim deloc. Dar cred că la nivel energetic, făcând o medicație de iertare, am eliberat și față de el energia negativă. L-am putut ierta. A fost greu între noi. Sunt unele chestii care nu se știu. El a spus tot felul de prostii și eu a trebuit să vin să dezmint. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces el s-a oprit din declarații. Dacă eu nu făceam procesul, el nu se oprea, spunea numai prostii despre mine. Acum s-a oprit. Dacă se oprește, opresc și procesul', a afirmat Andreea Bălan.

„E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar. Dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe el nu a fost lângă mine', a explicat artista.

Citește și:Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc…’

Citește și:Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja

Andreea Bălan, despre succesul lui George Burcea în „Wednesday'

Andreea Bălan a recunoscut că este recunoscătoare că George Burcea a făcut parte din viața ei pentru că i-a oferit două fetițe minunate.

Jorge a întrebat-o pe invitata sa dacă a fost invidioasă pe succesul lui George Burcea după ce a obținut rolul lui Lurch în serialul „Wednesday', iar răspunsul Andreei a fost foarte prompt: „Pentru cele 3 secunde, nu. Patru, hai'.

„Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară', a completat Andreea Bălan râzând.

Andreea Bălan nu o suporta pe Viviana Sposub la început

În urmă cu un an, înainte de a se încheia divorțul, Andreea Bălan și George Burcea s-au certat foarte urât în public, iar actorul susținea că nu este lăsat să se apropie de fetițe. Mai mult, George Burcea spunea că Andreea le-a vorbit urât lui și Vivianei.

„Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele? Iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei. Dar ce pot să fac eu?', spunea George Burcea atunci.

„Nu am înjurat pe nimeni. Minte cu nerușinare. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub). Și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație', s-a apărat Andreea Bălan la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton