Ce relație are Denisa Nechifor cu Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțire, și cum se înțeleg în privința fiicei lor: „Suntem părinți tineri. Mă bucură foarte mult că…”. Cum s-au pozat toți trei, de ziua vedetei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce relație are Denisa Nechifor cu Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțire, și cum se înțeleg în privința fiicei lor. Denisa Nechifor a vorbit despre relația cu Adrian Cristea, dar și despre educația pe care i-o oferă fetei lor, Rania! Vedeta a povestit și cum își petrece timpul cu fiica ei, dar și despre evoluția adolescentei la școală. Rania a început, de curând, să iasă în oraș și cu tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denisa Nechifor a vorbit despre relația cu Adrian Cristea și despre educația pe care i-o oferă fetei lor, Rania. Vedeta a dezvăluit și cum se înțelege cu fostul ei iubit, care este extrem de implicat în creșterea fiicei lor.

colaj-denisa-1colaj-denisa-1

Citește și: Cu ce regret imens a rămas Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțirea de Denisa Nechifor, mama fiicei sale: „Doar cei care au copii știu sentimentul”

Citește și: Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania: „Eu l-am invitat. Nici nu mă așteptam'. Fosta iubită a fotbalistului a împlinit 40 de ani

Citește și: 'Să-i fie rușine!' Elena Merișoreanu îl critică dur pe Marius Elisei pentru că nu a fost lângă fiica lui, la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a spus și despre Petre Roman / EXCLUSIV

Citește și: 'Să-i fie rușine!' Elena Merișoreanu îl critică dur pe Marius Elisei pentru că nu a fost lângă fiica lui, la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a spus și despre Petre Roman / EXCLUSIV

Ce relație are Denisa Nechifor cu Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțire, și cum se înțeleg în privința fiicei lor

Denisa Nechifor, despre relația cu Adrian Cristea și educația pe care i-o dă fetei lor, Rania! Blondina a subliniat că a rămas în relații bune cu tatăl fetiței sale și își dau mâna amândoi pentru creșterea acesteia. Zilele trecute, Denisa a împlinit 40 de ani și a organizat o petrecere pe cinste într-un club de lux din Capitală. Alături i-a fost și Adrian Cristea de care pare foarte apropiată.

'Ne înțelegem bine, comunicăm, colaborăm în a o crește pe Rania. Vine la ea des, petrec mult timp împreună. Este de acord cu hotărârile logistice pe care eu le iau 100 %, nu mă încurcă, să spun așa. Nu comentează și nu are păreri în contradictoriu. Are încredere maximă și asta mă bucură foarte mult. Și ce să mai spun. Suntem părinți tineri de adolescenți. E foarte frumos.', a declarat Denisa Nechifor, pentru viva.ro.

'Eu i-am spus Raniei să meargă și cu tatăl ei…'

Denisa Nechifor o îndeamnă pe fiica ei să fie apropiată de părintele ei. Referitor la faptul că Rania a început să iasă și cu tatăl ei la restaurant sau la evenimente, frumoasa vedetă susține că ea i-a recomandat fiicei să iasă și cu tatăl ei în diferite locuri, pentru a diversifica activitățile.

'Eu i-am spus Raniei să meargă și cu tatăl ei la evenimente, să facă lucruri diferite, și la restaurant și la film și la o plimbare. Să varieze un picuț programul, să nu stea doar acasă', a mai spus Denisa… 

'A crescut, este în clasa a Xl-a, este un copil care nu mi-a dat niciun fel de probleme până la momentul de față. Sper să o țină tot așa. Și ne ocupăm de ea. După cum vezi, acum merg după ea la școală să nu stea în ploaie. Mergem împreună la sport. A început și ea să facă sală și mergem împreună. Facem foarte multe lucruri împreună. Călătorim împreună, discutăm multe lucruri.', a mărturisit Denisa Nechifor.

Vedeta susține că Rania face și treburi în casă, spală vase sau își face curat în cameră. 'Spălăm vase când trebuie, facem curat în cameră. Eu sunt o mamă mai conservatoare, mai comunistă un pic. Dacă îi obișnuiești de mici cu niște reguli, se țin de ele. Rania învață bine. Este bursieră și sunt foarte mândră de ea.', a mai declarat Denisa Nechifor, pentru viva.ro.

Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania

Pe 9 martie, Adrian Cristea și Denisa Nechifor s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, alături de fiica lor, Rania. Cei doi au rămas în relații apropiate după despărțirea de acum 10 ani, așa că fotbalistul nu a putut lipsi de la ziua ei de naștere. La aniversarea de 40 de ani, Denisa Nechifor a purtat o rochie argintie, cu șliț adânc pe picior, care i-a pus în evidență trupul sculptat.  

„Mă simt minunat! E o perioadă super frumoasă, nici nu mă așteptam să fie atât de frumoasă perioada asta de 40 de ani! Am avut lângă mine oameni cu care am interacționat de-a lungul timpului. A venit familia mea și mă bucur foarte mult. Astăzi o să mai avem o mini petrecere, aseară la fel am avut un grătar, cu focuri de artificii.

Am închiriat o parte dintr-un club, până la urmă s-au strâns peste 100 de persoane. A fost și Rania cu mine, pentru prima dată la o petrecere într-un club, noaptea. Bineînțeles, a venit și tatăl ei, pe care eu l-am invitat.

Au fost prieteni de-ai mei de la Iași, prieteni din afara țării, din Germania, din Dubai. Am primit foarte multe flori. O să-mi fac și eu un cadou pe sufletul meu, pentru că în continuare am de gând să iau o pauză și să mă plimb foarte mult anul acesta’, a declarat Denisa Nechifor, conform click.ro.

Foto: Facebook. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton