Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil: "Am avut emoții, dar nu a fost niciun moment stânjenitor..."

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Prisăcariu formează un cuplu cu Dani Oțil, iar împreună au un băiat, în vârstă de doi ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii pe care Dani Oțil o prezintă alături de Răzvan Simion. Anul trecut s-au căsătorit civil, iar în vara acestui an au făcut nunta. Recent, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum se înțelege cu părinții soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios anul acesta, iar la marele eveniment au participat nume mari din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație frumoasă, iar rodul iubirii lor este Tiago, fiul lor în vârstă de doi ani. Deși între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil este o diferentă de vârstă de 12 ani.

gabriela prisacariu si dani otilgabriela prisacariu si dani otil

Recent, Gabriela Prisăcariu a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui Dani Oțil. Fotomodelul a recunoscut că a avut mari emoții la prima întâlnire cu socrii ei, dar totul a decurs foarte bine. Iată ce relație are vedeta cu părinții lui Dani Oțil!

Citește și: Motivul bizar pentru care Gabriela Prisăcariu își injectează botox în zona axilelor: „Aș spune că nu sunt dureroase, dar merită, baba suferă la frumusețe'

Citește și:Gabriela Prisăcariu are hernie de disc: „Am doar 30 de ani. Fac recuperare…'. Cum a aflat că suferă de această boală

Citește și:Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Veți afla mai multe noutăți…”. Ce se întâmplă cu show-ul culinar, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Citește și:Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey, soția mai tânără cu 30 de ani, și s-a cuplat cu un model brazilian. Cum a fost fotografiat cu noua iubită

Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar în vara acestui an s-au căsătorit religios. În urmă cu doi ani au devenit părinți pentru prima dată, după ce fotomodelul l-a adus pe lume pe Tiago. Prezentatorul de la Antena 1 a cunoscut-o pe actuala soție chiar pe platourile de filmare ale emisiunii Neatza cu Răzvan cu Dani.

Recent, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit într-un interviu ce relația are, de fapt, cu părinții celebrului moderator tv. Între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască iubirea.Potrivit declarațiilor sale, Gabriela Prisăcariu are o relație bună cu socrii săi. „Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

Gabriela Prisăcariu, despre al doilea copil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit civil anul trecut, la scurt timp după ce fotomodelul a adus pe lume un băiețel. Anul acesta, prezentatorul tv a decis să se căsătorească religios cu mama fiului său, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. La marele eveniment au participat nume importante din showbiz-ul românesc.

Tiago a venit pe lume pe 21 septembrie 2021, iar acum Gabriela Prisăcariu a vorbit despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Momenta, vedeta și soțul ei nu iau în calcul această variantă. „Deocamdată nu, deocamdată ne bucurăm de Tiago și pe urmă vedem cum o să evolueze lucrurile.”, a mai spus sotia lui Dani Otil, pentru sursa citata. De asemenea, fotomodelul a mărturisit care este calitatea lui Dani Oțil, pe care o apreciează, dar și defectul acestuia. „Calitatea: este un tată absolut minunat. Nu puteam să fac o alegere mai bună în viața asta. Iar defecte nu are.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton