Ce relație are Mădălin Ionescu cu fiica lui cea mare: "Are 26 de ani și ne vedem de câte ori se poate". Ștefania s-a mutat de acasă după ce a terminat facultatea

 Dumitrache Laura
.

Mădălin Ionescu formează un cuplu cu Cristina Șișcanu, iar împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 6 ani. În trecut, fostul prezentator tv a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, alături de care are doi copii, pe Ștefania și pe Filip. Recent, Mădălin Ionescu a spus ce relație are cu fiica lui cea mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu are trei copii, un băiat și o fată din căsnicia anterioară și o fiică din relația cu Cristina Șișcanu. După divorțul de Mihaela Coșeriu, Mădălin a primit custodia copiilor, iar în prezent, Filip, locuiește cu el. Stefania s-a mutat de acasă după ce a terminat facultatea.

stefania si madalinstefania si madalin

Ștefania Ionescu a absolvit facultatea în anul 2019 și nu mai locuiește cu tatăl ei. Recent, Mădălin Ionescu a fost întrebat de fani pe rețelele de socializare, ce relație are cu fiica lui cea mare. Ștefania are 26 de ani și locuieste împreună cu iubitul ei.

Citește și: Cristina Șișcanu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu: „De ceva timp mă preocupă, obsesiv chiar, o situație. Începe să mă sperie treaba asta'

Citește și:De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux: „Am investit ceva în bucătărie, iar aparatura este toată de ultimă generație” / Imagini din locuința lor

Citește și:Ce spune Irinel Columbeanu despre căsnicia cu Monica Gabor: „A fost ca jucatul la cazinou”. Au divorțat în anul 2011, după cinci ani de căsătorie

Citește și:Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei: „Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut…”

Ce relație are Mădălin Ionescu cu fiica lui cea mare

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Este căsătorit cu Cristina Șișcanu,iar împreună au o fiică în vârstă de 6 ani, Petra. Din mariajul cu Mihaela Coșerariu, Mădălin Ionescu are doi copii, pe Ștefania și Filip. După divorț, amândoi au rămas în grija lui, iar în prezent, Filip, locuiește cu tatăl lui. Ștefania a plecat de acasă după ce a absolvit facultatea, iar recent, Mădălin Ionescu a fost întrebat ce relație are cu fiica lui cea mare.

„Ce Dumnezeu relație să am cu Ștefania? E fiică-mea, sunt taică-so. Pe bune? Are 26 de ani fata, face, încă nu a făcut.Stă cu iubitul, ne vedem de câte ori se poate, adică destul de des în raport cu preocupările pe care le avem și unii, și alții, că și ei au niște job-uri foarte solicitante. Chiar mai devreme a vorbit Cristina cu ea', a răspuns Mădălin Ionescu.

Ulterior, internauții l-au întrebat pe Mădălin Ionescu dacă este nerăbdător să devină bunic, iar acesta a spus: „Numai la asta îmi zboară gândul…'.

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are probleme de sănătate

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au grijă de Filip, băiatul prezentatorului tv. Filip are probleme de sănătate și depinde de ajutorul celor din jur. Boala acestuia se numește hemipareză. Când avea doar două luni, Filip s-a îmbolnăvit de varicelă și nu a putut fi tratat. Fiul lui Mădălin Ionescu nu vorbește și a dezvoltat hemipareză.

'Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient.El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… ', a povestit Mădălin Ionescu.

Fostul prezentator tv are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său. Filip are o imaginație bogată și are multe activități. „Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească.Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată', declara Mădălin Ionescu.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton