Ce relație are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer din căsnicia anterioară: „Perioadele petrecute împreună în formula completă sunt...”. Cum s-a fotografiat alături de fiica și fiul Deei Maxer pe litoral

 Calin Maria Bianca
.

Ce relație are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer din căsnicia anterioară. Dinu Maxer și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Magdalenei Chihaia, la doar câteva luni după divorțul de Deea Maxer, iar acum cei doi pregătesc deja nunta pe urma cererii în căsătorie. Ei bine însă, chiar dacă relația lor evoluează foarte repede, mulți s-au întrebat cum se înțelege actrița cu cei doi copii ai lui, iar acum iată că a venit răspunsul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dinu Maxer este destu de discret cu viața lui personală după despărțirea de Deea Maxer, astfel că nu oferă prea multe detalii din intimitate, decât atunci când este cazul. Recent însă, fanii l-au văzut pe litoralul românesc alături de logodnica lui, dar și cei doi copii pe care-i are din mariajul cu fosta soție.

cine-este-magdalena-chihaia-iata-cu-ce-se-ocupa-actuala-iubita-a-lui-dinu-maxercine-este-magdalena-chihaia-iata-cu-ce-se-ocupa-actuala-iubita-a-lui-dinu-maxer

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au apucat deja de pregătit nunta, după anunțul logodnei: „Avem deja și lista de nași'

Citește și: Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…' / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Ce relație are Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer din căsnicia anterioară

Dacă până acum mulți și-au pus semne de întrebare privind relația Magdalenei Chihaia cu copiii lui, mai ales după ce a cerut-o în căsătorie, pozele vorbesc de la sine acum. Dinu Maxer a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alături de actriță, dar și de fiica și fiul său, toți patru fiind cu zâmbetul pe buze și foarte apropiați, ca un adevărat tablou de familie.

Fanii au comentat imediat și mulți i-au complimentat, astfel că mai apoi Magdalena Chihaia a făcut și primele declarații despre relația cu copiii lui Dinu Maxer.

 „Sunteti o familie super frumoasă, vă stă foarte bine împreună', a scris o fană în dreptul fotografiei postate de Dinu Maxer.

Magdalena Chihaia: „Ne înțelegem foarte bine'

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună și au planuri de nuntă, după ce el a cerut-o în căsătorie la Veneția. Ei bine, nu doar între ei s-a creat o legătură foarte strânsă, asta fiindcă actrița a fost primită bine în familia lor și de cei doi copii ai artistului din relația cu Deea Maxer. Ba mai mult, aceasta a dezvăluit că se înțeleg foarte bine și au numeroase activități împreună, mai ales acum, când se află la mare.

E foarte frumos la mare, aici, la Hotel Majestic din Mamaia. Eu de mică am considerat Mamaia a doua casă. Mai ales că părinții mei chiar au avut un apartament aici, vreo 10 ani, exact lângă Satul de Vacanță. Așadar, am păstrat această tradiție, în fiecare vară. E foarte frumos aici pentru că suntem toți 4, avem și activități artistice în fiecare seară. Ne înțelegem foarte bine și ne bucurăm de toate perioadele petrecute împreună în formula completă', spune Magdalena, exclusiv pentru Click!

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se potrivesc de minune și pe scenă

Magdalena Chihaia nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a dezvăluit că ea și Dinu Maxer formează un duo foarte bun și pe scenă, nu doar în viața privată. Actriță, dansatoare și profesoară de meserie, aceasta se declară foarte încântată de colaborarea lor pe plan profesional, explicând că se înțeleg din priviri și chimia li se citește pe față.

Pentru mine este fascinant că sunt un cuplu, pe scenă, cu Dinu, pentru că asta mi-am dorit mereu, să prezint în pereche, individual e drăguț, dar e mult mai energic și mai amuzant în doi, iar eu sunt om de echipă, îmi place să construiesc împreună cu persoana iubită, nu separat, mai ales că avem aceleași principii de viață și idealuri. Ne înțelegem din priviri pe scenă și realizăm show-uri inedite împreună. Ne potențăm unul pe celălalt în tot ceea ce facem. Și asta mi se pare foarte important într-un cuplu, mai ales daca ambii sunt artiști', a mai continuat ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton