Ce relație are Medana, soția lui Alin Oprea, cu fostul ei soț, și cum se înțeleg: „Am un mare confort pentru că știu că tatăl lor va fi mereu alături de ei, și chiar și alături de mine"

 Tudorache Simona
.

Medana a participat la majoratul fiului ei, Darius, alături de Alin Oprea, care a și cântat, dar și de fostul ei soț, asta pentru că relațiile dintre ei sunt excelente. De dragul copiilor lor, Medana și Daniel au păstrat o relație de prietenie după separare și au fost întotdeauna unul lângă celălalt la nevoie sau atunci când aveau în familie un eveniment fericit, așa cum a fost și de această dată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Acum, Daniel a dorit să îi facă o bucurie fiului ei și a achitat toată cheltuiala de la petrecere. Medana Oprea are doar cuvinte de laudă despre fostul ei partener de viață și de felul în care acesta a știut să se integreze în viața copiilor după ce ei nu au mai fost împreună și și-au căutat fericirea în altă parte.

medana-400medana-400

Ce relație are Medana, soția lui Alin Oprea, cu fostul ei soț, și cum se înțeleg în prezent

Medana a marcat majoratul fiului ei cu o petrecere ca la carte, la care au participat cei din familie, dar și prietenii fiului ei. S-a cântat, dar s-a și râs mult. Alin Oprea a întreținut atmosfera și a adus pe toată lumea pe ringul de dans.

„Majoratul fiului meu Darius a fost un moment de mare bucurie pentru toată familia. Alături de el am fost noi, părinții biologici, sora lui, Daria, părinții mei, dar și Alin. S-a cântat, s-a dansat și toată lumea a fost fericită pentru Darius. Localul ales a fost unul de poveste, foarte frumos amenajat, special pentru majoratul băiatului. Eu mi-aș dori foarte tare ca în astfel de momente unice din viața unui om, precum majoratul, nunta sau botezul unui copil, fiecare mamă să aibă capacitatea să lase orgoliile personale la o parte și să fie preocupată doar de binele copilului ei. Asta este dovada cea mai mare de iubire din partea unei mame', a spus Medana Oprea, pentru RTV.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Ce relație are Medana Oprea cu fostul soț

Medana crede că niciun copil nu trebuie despărțit de părintele lui, așa că după despărțirea de primul soț s-a străduit ca el să rămână în viața lui Darius și a Dariei. Ba mai mult, de dragul vremurilor trecute și ei împart o relație frumoasă.

„Orice copil are doi părinți și nu are nici un drept să fie părtinitor. Eu, ca mamă, aș fi suferit enorm să îmi văd copilul trist, într-un astfel de moment. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru faptul că atât eu, cât și fostul meu soț, Daniel, am reușit să gestionăm această situație pentru binele copiilor noștri. Eu am un mare confort pentru că știu că tatăl lor va fi mereu alături de ei, și chiar și alături de mine. Unde a existat iubire adevărată sentimentul de protecție rămâne veșnic pentru oamenii dragi. Iar din partea fostului meu soț, am simțit mereu această protecție.

Este un tată devotat, dedicat copiilor în totalitate. El este cel care a achitat integral petrecerea de majorat a copilului și am apreciat gestul lui, motiv pentru care i-am și mulțumit personal. Cât despre copiii mei, simt binecuvântarea lui Dumnezeu în tot. Iubirea lor pentru mine este necondiționată, iar asta mă face să fiu o mamă fericită și împlinită. Darius este rac, un familist convins, altruist și cu un suflet de aur', a mai spus Medana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton