Ce relație are Monica Pop cu Adriana Bahmuțeanu, acum. Cele două și-au aruncat vorbe grele în urmă cu nouă ani: „Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică”

 Tudorache Simona
.

Monica Pop a recunoscut că s-a împăcat cu Adriana Bahmuțeanu și scandalul de acum nouă ani a devenit istorie. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, ba mai mult în lupta pe care au dus-o au mai fost și victime colaterale, cum este și Monica Pop, care a fost atrasă în acest scandal fără voia ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În 2015, invitată într-o emisiune TV, medicul Monica Pop a discutat despre problemele cu care se confruntau cei doi copii ai cuplului, pe care îi avea pacienți. Adriana Bahmuțeanu a intervenit imediat telefonic și i-a adus medicului mai multe acuzații. Monica Pop a dat-o în judecată și lupta a continuat la tribunal. Astăzi, Monica Pop neagă că i-ar fi plătit Adrianei Bahmuțeanu daune și susține că relația dintre ele e una bună acum.

adriana bahmuteanu 17adriana bahmuteanu 17

Monica Pop s-a împăcat cu Adriana Bahmuțeanu

Monica Pop recunoaște că e o fire vulcanică, dar susține că nu ține supărare. Astăzi, are o relație bună cu Adriana Bahmuțeanu și chiar a fost prezentă în podcastul pe care îl realizează, deși în trecut s-au certat și și-au aruncat vorbe grele.

„Bineînțeles că m-am împăcat cu Adriana Bahmuțeanu și nu a fost deloc așa. Într-adevăr, a fost o discuție foarte neplăcută. Pe copii i-am avut pacienți de când erau mici. A venit domnul Prigoană cu ei la mine, înainte de a fi discuția asta, care a avut loc la domnul Brancu, alături. Am văzut copilul cel mare că era trist. Era trist, clar. Mi-a fost milă de el într-un fel și am înțeles situația lor. Nici vorba de 30.000 de euro (n.r. că ar fi cerut daune). Într-adevăr, am făcut un proces, s-a clasat, deci nu i-au făcut nimic nici ei, nici mie. Nici vorbă de 30.000 de euro. Nu este adevărat. Suntem în relații foarte bune și foarte civilizate. Am fost la ea la podcast înainte de pandemie. Relațiile sunt bune. Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică', a spus medicul Monica Pop, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Cum au primit artiștii indexarea pensiilor. Marinela Chelaru susține că nu i-a venit încă decizia: „Unora le-a scăzut. Păi dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei…” / Ce spun Anca Pandrea, Florin Zamfirescu și Aurel Pădureanu, după recalculare

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!'

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Monica Pop, diagnosticată cu cancer de colon

Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer la colon și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Atunci când au debutat simptomele, Monica Pop a fost convinsă că are colon iritabil.

„Am fost convinsă că aveam colon iritabil. Și sigur că diagnosticul diferențial este o problemă în medicină. Și am fost convinsă că este colon iritabil', mărturisește ea în emisiunea În Oglindă.

A ajuns la spital când situația se agravase. „Nu m-am dus la medic și a debutat totul printr-o peritonită. Nu vreau să știe nimeni niciodată ce înseamnă la nivel simptomatic asta!”, mai spune Dr. Monica Pop.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton